Stolojan: PNL sa-l sustina pe Predoiu la prezidentiale

Vineri, 11 Aprilie 2014, ora 11:30
2575 citiri
Stolojan: PNL sa-l sustina pe Predoiu la prezidentiale
Foto: Ziare.com

Crin Antonescu "nu va mai fi" dupa alegerile europarlamentare, iar PNL va trebui sa sustina candidatul PDL la alegerile prezidentiale, spune eurodeputatul democrat-liberal, Theodor Stolojan.

El se arata convins ca PDL va fi al doilea partid dupa PSD la scrutinul european din 25 mai.

"Categoric, vom fi, pentru ca PNL este in cadere dupa isprava pe care au facut-o la guvernare impreuna cu PSD. Un partid care are in denumire Liberal a fost partas la introducerea in Romania a tuturor acestor impozite noi, majorari de impozite, ceea ce dauneaza foarte mult relansarii economice a Romaniei", a spus Stolojan, la RFI Romania.

El cere dreptei sa-l sustina pe Catalin Predoiu la alegerile prezidentiale din acest an.

"Dreapta, daca doreste sa fie o forta puternica, va trebui sa-si gaseasca o formula de alianta, pentru a se prezenta la prezidentiale. Candidatul nostru, Catalin Predoiu, comparat cu orice candidat, care s-a anuntat pe partea dreapta, fie ca vorbim de Antonescu, fie ca vorbim de Ungureanu, deocamdata acestia s-au anuntat ca ar dori sa candideze, Catalin Predoiu este indiscutabil cel mai bun.

Uitati-va la parcursul dansului, un profesionist, un avocat de succes inainte de a intra in viata politica, Antonescu, un chiulangiu profesor de Istorie, chiulangiu asa apreciat in fisa de evaluare", precizat europarlamentarul PDL.

Marko Bela explica pe cine va sustine UDMR in turul 2 la prezidentiale

Intrebat ce ar mai fi de discutat dupa 25 mai in aceste conditii, Stolojan a raspuns: "Pai, ideea ca toate partidele de centru-dreapta si de centru sa doreasca sa castige cursa prezidentiala si sa-l sustina pe Catalin Predoiu".

"De data asta, suntem convinsi ca Predoiu va intra in turul doi si cand va intra in turul doi, vom vedea cum PNLl va trebui sa ia o decizie cruciala, fie sa-l sustina pe Predoiu, fie sa sustina un candidat socialist. Si sa vedem ce aleg atunci!

Am fost presedintele PNL, cunosc multi din PNL care sunt oameni integri, iar dupa alegerile pentru Parlamentul European, Antonescu nu va mai fi. Categoric, PNL nu mai poate obtine 20% si atunci domnul Antonescu va trebui sa-si dea demisia, pentru ca asa a promis in fata intregii tari", a mai declarat Theodor Stolojan.

Citeste mai multe despre Stolojan: Predoiu va fi in turul doi la prezidentiale; PNL sa-l sustina!, pe RFI Romania.

Ministrul Agriculturii le ia apărarea crescătorilor: "Eu nu cred că fermierii români vopsesc puii. Cel mai mare export de carne de pui în Franţa se face din România"
Ministrul Agriculturii le ia apărarea crescătorilor: "Eu nu cred că fermierii români vopsesc puii. Cel mai mare export de carne de pui în Franţa se face din România"
Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale Florin Barbu a precizat că el nu crede că „fermierii români vopsesc puii”. Declarațiile vin în contextul în care fostul președinte al...
Cum a fentat Piedone licitațiile. Curtea de Conturi l-a luat la bani mărunți. Nereguli grave și la Direcția Pentru Protecția Copilului
Cum a fentat Piedone licitațiile. Curtea de Conturi l-a luat la bani mărunți. Nereguli grave și la Direcția Pentru Protecția Copilului
Curtea de Conturi a constat la ultimul audit, finalizat la începtutul lunii martie 2024, la Sectorul 5, pentru anul 2022, că instituția condusă de Popescu Piedone a divizat contracte de...
#Stolojan PNL Predoiu, #Stolojan PNL alegeri prezidentiale, #PNL Predoiu prezidentiale , #PDL