Stolojan: Cerem Guvernului sa revada sistemul fiscal - a fost facut pe picior si in graba

Duminica, 03 Februarie 2013, ora 15:49
2027 citiri
Stolojan: Cerem Guvernului sa revada sistemul fiscal - a fost facut pe picior si in graba
Foto: Romania Libera

Europarlamentarul PDL Theodor Stolojan a sustinut, duminica, intr-o conferinta de presa, ca Guvernul trebuie sa revada sistemul fiscal pentru ca acesta "distruge formarea clasei de mijloc", cerand Executivului sa-si indeplineasca angajamentele pe care si le-a asumat prin acordul cu FMI.

"PDL cere Guvernului Ponta sa revada tot acest sistem fiscal, care a fost facut pe picior, a fost facut in graba fara sa aiba o fundamentare corecta. Acest sistem distruge formarea clasei de mijloc si afecteaza foarte mult mediul de afaceri. Cerem de asemenea Guvernului sa-si indeplineasca angajamentele pe care si le-a asumat prin acordul cu FMI", a spus democrat-liberalul.

Europarlamentarul a sustinut ca premierul Victor Ponta repeta practici nesanatoase, sustinand ca seful Executivului face un buget care nu acopera cheltuielile pentru o serie de activitati publice.

"Dupa cum putem vedea, bugetul pe anul 2013 il putem caracteriza drept a da cu o mana si a lua cu trei si aici avem in vedere cresterea poverilor fiscale, reducerea investitiilor publice, practic blocarea tuturor proiectelor mari.

Domnul Ponta, in bugetul pe 2013, nu face decat sa repete aceleasi practici nesanatoase de a face un buget care nu acopera cheltuielile prevazute de lege pentru o serie de activitati publice, aveti declaratia ministrului Stroe, care ameninta cu demisia daca la rectificare nu primeste bani mai multi, pentru ca altfel trebuie sa traga pe dreapta masinile politiei, declaratia presedintelui Camerei, care spunea ca nu e acoperit cu bugetul decat pana in nu stiu ce luna, deci domnul Ponta, saracul, invata si el necazurile Romaniei care s-au perpetuat an de an si care ar fi bine sa se opreasca, adica de a face bugete care sa acopere ceea ce ai de cheltuit sau sa reduci cheltuielile ca sa te incadrezi intr-un buget normal", a afirmat Stolojan.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Dolj: Şofer înregistrat de radar în timp ce conducea cu viteza de 218 kilometri pe oră pe DN 55 Un şofer din Craiova a rămas fără permisul de conducere pentru 120 de zile după ce a fost...
Apar primele investiții arabe în România. Ministrul Agriculturii: „Numai aşa vom creşte valoarea produselor româneşti!"
Apar primele investiții arabe în România. Ministrul Agriculturii: „Numai aşa vom creşte valoarea produselor româneşti!"
Nu doar companiile occidentale vin să facă bani în România, ci și arabii, mai nou. Florin Barbu, ministrul Agriculturii din partea PSD, a anunțat investițiile pe care antreprenorii din Qatar...
#Stolojan buget 2013, #Stolojan buget Ponta, #Stolojan sistem fiscal Ponta , #europarlamentar
Comentarii