Stolojan: Antonescu, omul cu doua fete, a iesit deja din cursa pentru Cotroceni

Luni, 10 Martie 2014, ora 15:18
2563 citiri
Stolojan: Antonescu, omul cu doua fete, a iesit deja din cursa pentru Cotroceni

Afirmatia lui Victor Ponta ca daca viitorul presedinte va fi de centru-stanga, premierul trebuie sa fie un politician de centru-dreapta este "o prostie", spune europarlamentarul PDL, Theodor Stolojan. El mai crede ca liderul PNL, Crin Antonescu, "este iesit deja din cursa" pentru Cotroceni.

"In ce priveste faptul ca daca presedintele e socialist, premierul trebuie sa fie de centru-dreapta, asta e o prostie, pentru ca pana la urma conteaza rezultatul alegerilor. Nu vad cum, presupunem ca PSD-ul castiga alegerile, va desemna prim-ministru pe Tariceanu", a declarat Stolojan, la RFI Romania.

Ponta: Tariceanu ar putea fi liderul Senatului. Ce spune despre viitorul presedinte

Intrebat daca il vede pe Victor Ponta candidat la Cotroceni, europarlamentarul PDL a raspuns: "In masura in care PNL-ul doreste sa intre in cele din urma in Opozitie, sigur ca PSD-ul va trebui sa iasa cu Ponta, pentru ca nu are cu altcineva. Domnul Geoana nu cred ca are si dorinta de a mai intra in aceasta competitie".

Intrebat daca il vede pe Victor Ponta intr-un eventual tur doi impotriva lui Crin Antonescu, Stolojan a replicat: "Nu, impotriva lui Catalin Predoiu. Antonescu e iesit din cursa, dupa parerea mea, deja. Lumea va realiza acest dublu comportament, omul cu doua fete".

Theodor Stolojan mai spune ca PNL este un partid duplicitar, e cu un picior in Opozitie si cu unul la Putere: "PNL trebuie sa decida ce vrea sa faca. Nu poate sa ramana cu un picior la Putere si cu unul chipurile in Opozitie. Deci cat timp este in aceasta situatie, nu poate fi un partener credibil nu pentru noi, PDL, pentru romani, in primul rand, nu poate fi un partener credibil".

Prim-ministrul Victor Ponta a declarat, duminica seara, ca daca viitorul presedinte va fi de centru-stanga, atunci premierul va trebui sa fie de centru-dreapta.

Citeste mai multe despre Stolojan: Antonescu este iesit deja din cursa pentru Cotroceni si Theodor Stolojan: PNL trebuie sa decida, nu poate sa ramana cu un picior la Putere si cu unul in Opozitie, pe RFI Romania.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#Stolojan Antonescu iesit cursa prezidentiale, #Stolojan Antonescu prezidentiale, #Stolojan PNL duplicitar , #PDL