Stolojan: Antonescu este o papusa gonflata

Duminica, 27 Ianuarie 2013, ora 20:50
2955 citiri
Stolojan: Antonescu este o papusa gonflata

Europarlamentarul PDL Theodor Stolojan a declarat duminica, la Slatina, in cadrul unei conferinte de presa, ca "Antonescu este o papusa gonflata" si ca "e un pericol sa ajunga presedintele Romaniei".

Solicitat sa comenteze disputele din interiorul PNL si posibilitatea ca o parte dintre fostilor sai colegi din randul liberalilor sa li se alature democrat-liberalilor in demersul lor de reconstruire a Dreptei, fostul presedinte liberal Theodor Stolojan l-a catalogat pe actualul lider liberal drept o "papusa gonflata".

"Categoric, eu ma bucur ca sunt cateva voci in PNL care stiu foarte bine ce inseamna Antonescu. Antonescu este o papusa gonflata. Daca o inteapa cu un ac, se termina... Il cunoastem bine pe domnul Antonescu, noi cei care am fost in PNL. E un om care este foarte comod, foarte comod. E un pericol sa ajunga presedintele Romaniei. Sigur, ca daca vor modifica Constitutia si vor face ca functia de presedinte sa nu mai insemne mai nimic, decat un protocol si acordarea de decoratii, ceea ce viseaza si este de acord domnul Antonescu, pentru ca asta i se potriveste cel mai bine.

Sa nu treaca pe la serviciu, vedeti ca el este cel care lipseste cel mai mult de prin Senat, deci asta isi doreste. Sa stea acolo si sa nu-l intrebe nimeni nimic patru ani sau cinci ani cat este mandatul. In acest caz, evident ca nici n-ar fi nevoie sa mai fie ales de catre populatie. Poate sa fie ales de catre Parlament.

Daca golesti de continut functia de presedinte al Romaniei nu vad de ce mai trebuie ales de populatie. Il alege populatia cand presedintele are o anumita putere si un cuvant de spus in scena politica si in societatea romaneasca. N-am nicio indoiala, conducerea PDL e gata oricand sa faca aliantele necasare, sa discute cu cei care impartasesc valorile dreptei. De fapt, a realiza unitatea dreptei este un obiectiv al PDL", a declarat Stolojan.

Secretarul general al PDL Gheorghe Flutur a sustinut la randu-i ca PDL trebuie sa fie receptiv la semnalele venite din interiorul PNL sa se consolideze si sa polarizeze in jurul sau toate fortele de centru-dreapta.

Europarlamentarul Theodor Stolojan si secretarul general al PDL Gheorghe Flutur s-au aflat duminica la Slatina, pentru sustinerea candidatilor partidului la alegerile locale partiale din 3 februarie.

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#Stolojan Antonescu papusa gonflata , #PDL