Cum justifica Stolojan presupusul atac la Elena Basescu

Vineri, 28 Martie 2014, ora 18:14 2665 citiri
Foto: Arhiva

Liderul europarlamentarilor PDL, Theodor Stolojan, a afirmat vineri in legatura cu comentariile la adresa sa dupa demisia Elenei Basescu din partid, ca aceasta a interpretat ce a spus el la o conferinta de presa ca pe un atac personal "si a raspuns cum a raspuns".

"Doamna Elena Basescu nu mai este membru al PDL, prin urmare nu am ce sa comentez, dansa a interpretat ceea ce am spus eu ca pe un atac la adresa dansei, in conditiile in care, intr-o conferinta de presa, eu pur si simplu am fost intrebat de catre un ziarist daca dansa a avut sau nu a avut rapoarte in Parlamentul European, ca raportor al Parlamentului European.

Eu nu puteam sa spun ca nu cunosc situatia, pentru ca sunt seful deputatilor romani din Partidul Popular European si cunosc exact situatia fiecarui parlamentar roman din delegatia noastra", a raspuns Stolojan unei intrebari pe aceasta tema, prezent la o dezbatere organizata de Institutul pentru Politici Publice.

Stolojan: PDL regreta orice plecare din partid. Elena Basescu nu a avut niciun raport in PE

Liderul PDL a adaugat ca orice cetatean al Romaniei poate deschide site-ul PE, unde pentru fiecare deputat sunt date foarte clare ce a facut in PE, daca a fost raportor al PE sau nu, daca a avut interventii s.a.m.d.

Elena Basescu: Stolojan, in loc sa se retraga la pensie, isi doreste un loc caldut in PE

"Deci eu nu am facut decat sa raspund la o intrebare pusa de un ziarist. Dansa a interpretat ca pe un atac la adresa dansei si a raspuns cum a raspuns", a sustinut Stolojan.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News