Un fost liberal se autopropune sef la PNL dupa demisia lui Gorghiu: Nu ma intorc decat cu covorul rosu

Luni, 12 Decembrie 2016, ora 22:43 9599 citiri
Foto: Facebook/Theodor Paleologu

Theodor Paleologu, exclus in iunie din PNL dupa ce a criticat conducerea partidului, a spus el a transmis in vara ceea ce a spus si Alina Gorghiu luni cand si-a dat demisia. Acesta a precizat si in ce conditii s-ar intorarce in partid.

"Alina Gorghiu a declarat azi: 'Trebuie sa se stabileasca o noua conducere a PNL. E nevoie de o conducere legitima'. Exact asta am spus si eu in iunie. Si am fost dat afara incalcindu-se statutul", a scris Theodor Paleologu pe Facebook.

Intr-o interventie telefonica la B1 TV, Paleologu a spus ca Alina Gorghiu a plecat foarte tarziu.

"Cam tarziu a plecat. Trebuia sa plece din iunie. Daca pleca din iunie, cum am cerut eu, nu se intampla ce s-a intamplat. A fost un dezastru la locale si acum a fost o catastrofa. Nu e de ajuns sa plece doar Gorghiu, trebuie sa plece toata conducerea", a spus Paleologu.

Acesta a transmis ca este dispus sa se intoarca in PNL doar daca va fi numit presedintele formatiunii.

"Nu ma intorc in PNL decat ca presedinte. Altminteri nu ma intereseaza. Am fost dat afara ilegal. Astept in continuare scuze. Nu ma intorc decat cu covorul rosu si ca presedinte. Nu ma intereseaza sa fiu primit pe usa din dos in casa mea. In afara de mine nu vad pe nimeni sa preia partidul", a adaugat Theodor Paleologu.

In urma esecutul de la alegerile parlamentare, Alina Gorghiu a anuntat luni ca isi depune mandatul din functia de presedinte al PNL.

"In mod cert e nevoie sa se stabileasca o noua conducere a PNL, o conducere legitima, un nou start, coerenta, stabilitate si un act politic eficient. In BPN de maine se va decide formula de interimat pentru urmatoarea luna si jumatate - doua luni.

Obiectivul pe care mi-l propun acum, pe final de mandat, e unul clar: solidaritate in PNL, mi-as dori ca toti colegii mei sa ramana uniti, sa devenim o opozitie puternica laPSD", a declarat Alina Gorghiu.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News