Udrea, tradata din interior: Un deputat PMP a semnat pentru Iohannis

Sambata, 27 Septembrie 2014, ora 18:17
6585 citiri
Udrea, tradata din interior: Un deputat PMP a semnat pentru Iohannis
Foto: Arhiva

Un deputat PMP a dezvaluit, sambata, ca a semnat pe listele de sustinatori la presedintie ai lui Klaus Iohannis, nu pentru Elena Udrea, prezidentiabilul partidului sau.

"Am semnat pentru Iohannis. Am iesit in cartier si am intalnit pe cineva care strangea semnaturi. Daca puteam semna pentru doi, as fi semnat si pentru Monica Macovei", a declarat Teodor Paleologu, intr-o emisiune la Realitatea TV.

Deputatul, care a demisionat in luna februarie din PDL alaturi de Elena Udrea si alti colegi pentru a intra in PMP, a explicat ca nu si-a exprimat pana acum sustinerea publica pentru Iohannis "pentru ca vreau sa vad ce se va intampla cu presupusa incompatibilitate".

"Daca e o problema, va fi o poveste cu prosti. Daca nu, atunci Iohannis e candidatul de dreapta cel mai bine plasat, va intra in turul doi cu Ponta. Imi doresc sa nu se intample acest lucru - sa fie declarat incompatibil (...)

Daca este declarat incompatibil, candidatul care ar putea aduna cel mai bine voturile de dreapta ar fi Monica Macovei. De Monica Macovei ma leaga o simpatie de idei", a dezvaluit Teodor Paleologu.

Iohannis si-a lansat candidatura: Romania sa devina tara lucrului bine facut!

Totodata, acesta a tinut sa atraga atentia asupra faptului ca "la alegerile prezidentiale nu votam un partid, votam o persoana care sa fie presedintele Romaniei".

"Este total gresit sa pui problema presedintelui in tema de partid. Sigur, atunci cand e vorba de stanga si dreapta, lucrurile se complica", a mai spus el.

Totodata, Teodor Paleologu a anuntat ca in turul doi va vota cu contracandidatul lui Victor Ponta, precizand insa ca acest lucru nu se va intampla daca el va fi Corneliu Vadim Tudor.

Intrebat, in context, ce crede despre scandalul referitor la posibila existenta a unui ofiter acoperit printre candidatii la presedintie si dezvaluirile facute de Robert Turcescu, Teodor Paleologu a declarat "Nu pricep nimica, habar nu am, nu vreau sa intru in jocul asta".

"Nu pricep absolut nimic si asta e un semn de sanatate mintala", a adaugat deputatul PMP.

Udrea, despre ofiterul acoperit: Un presedinte nu trebuie sa poata fi santajat. Ce spune despre seful SRI

In plus, acesta s-a aratat surprins de jocurile care se fac pentru castigarea alegerilor prezidentiale, mirandu-se de disparitia din peisaj a lui Crin Antonescu, fostul presedinte PNL.

"Cine si-ar fi imaginat acum cateva lui ca dl Crin Antonescu va disparea? Ani de zile ne-am imaginat ca va fi viitorul presedinte, iar pe contul lui de linkedin scria 'Viitorul presedinte al Romaniei'. Nu e totusi o tara foarte ciudata?", a intrebat retoric deputatul.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Paleologu lista semnaturi Iohannis, #Paleologu Macovei presedintie , #PMP