Udrea si Paleologu, la Gura Humorului

Luni, 05 Ianuarie 2009, ora 17:27 2686 citiri

Primul eveniment organizat de Ministerul Turismului in anul 2009, "Superlativele turismului romanesc", se va desfasura in aceasta luna la Gura Humorului, in judetul Suceava.

Anuntul a fost facut de presedintele Consiliului Judetean Suceava, Gheorghe Flutur, care a precizat ca printre invitati vor fi ministrii Turismului si Culturii, Elena Udrea, respectiv Theodor Paleologu, informeaza Monitorul de Suceava.

In perioada 15 - 17 ianuarie va avea loc simpozionul "Redescopera Romania - Superlativele turismului romanesc", in cadrul caruia vor fi dezbatute probleme legate de dezvoltarea acestui domeniu de activitate.

La simpozion vor participa agenti economici, operatori de turism din intreaga tara, care, impreuna cu cei doi ministri, vor discuta despre posibilitatea promovarii unor proiecte in vederea dezvoltarii turismului la nivel national, atat cel cultural, cat si montan, pe litoral, balnear etc.

"Este foarte important ca primul eveniment din anul 2009 pe care il organizeaza Ministerul Turismului va avea loc in judetul Suceava. Vor fi prezenti operatori de turism din intreaga tara, care vor putea sa vada oferta turistica a judetului Suceava, pentru a o promova mai departe.

Bucovina este o destinatie turistica importanta si din acest motiv trebuie sa facem tot ce ne sta in putinta pentru a o promova", a spus Flutur.

El a adaugat ca alegerea judetului Suceava pentru organizarea acestui eveniment dovedeste recunoasterea potentialului turistic pe care il are aceasta zona a Romaniei.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News