Theodor Paleologu: Traian Basescu va reveni slabit la Cotroceni

Joi, 16 August 2012, ora 15:20 3424 citiri
Foto: Arhiva

"In mod normal, presedintele Traian Basescu va reveni la Cotroceni slabit", pentru ca au fost multe voturi impotriva sa, a declarat, joi, deputatul PDL, Theodor Paleologu.

Fostul candidat la Primaria Sectorului 1 a spus, la RFI Romania, "in mod normal, presedintele Traian Basescu va reveni la Cotroceni, va reveni slabit, fara indoiala, pentru ca sunt 7,4 milioane de voturi impotriva sa, chiar daca va iesi la iveala frauda care s-a comis.

Evident ca avem de-a face cu o frauda foarte mare. Dar asta nu-i de ajuns. Chiar daca s-au furat sute de mii de voturi sau daca s-au bagat in urne voturi, asa cum reiese din tot ce auzim, cu toate astea e vorba de un vot masiv, de care trebuie sa tinem cont".

Deputatul PDL sustine ca "in mod normal, Traian Basescu va reveni la Cotroceni. Asta este logica Constitutiei. Avem o Constitutie si trebuie sa ne tinem de ea. Evident ca aceasta suspendare nu a tinut cont de prevederile articolului 95 privind suspendarea, pentru ca presedintele nu a comis acte grave de incalcare a Constitutiei.

Or tot acest demers prost gandit, prost pregatit s-a dovedit absolut dezastruos pentru cei care l-au promovat".

Citeste mai multe despre Theodor Paleologu: Traian Basescu va reveni slabit la Cotroceni pe RFI Romania.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News