Theodor Paleologu si Cristian Preda au organizat o tombola cu diplome de doctorat

Miercuri, 25 Iulie 2012, ora 22:41 5283 citiri

Democrat-liberalii Theodor Paleologu, Cristian Preda si vicepresedintele Fundatiei Crestin Democrate Adrian Papahagi au organizat, miercuri seara, in fata Muzeului Antipa, o tombola cu diplome de doctorat, masterat si "CV beton".

Organizatorii au distribuit in urma unei tombole astfel de diplome unui numar de aproximativ 40 de persoane aflate in Piata Victoriei, in fata Muzeului Antipa, cele mai multe dintre acestea avand tricouri albe pe care era scris "Fan Club Victor Ponta".

Diplomelele au fost distribuite de la o taraba improvizata pe care se aflau diverse legume, cum ar fi vinete, varza, morcovi, ardei, telina.

Deputatul PDL Theodor Paleologu a spus ca spera sa fie de folos aceasta tombola de doctorate, masterate si premii academice, aratand ca politicieni isi iau titlurile academice "ca la taraba, ca la piata".

Paleologu a precizat ca scopul acestei actiuni a fost de a ironiza "mita electorala", tombolele care ar fi anuntate pentru referendum.

Diplomele distribuite erau de "doctor plagiator", de "masterat inventat" si de "CV beton pentru asistent plagiator".

Dupa distribuirea diplomelor, persoanele stranse la aceasta manifestare au scandat diverse lozinci antiguvernamentale, precum"Jos Ponta".

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News