Paleologu: E o teribila ironie a sortii ca Guvernul sta la mana lui Ponta, de care am vrut sa scapam in 2014

Joi, 17 Octombrie 2019, ora 12:08 4437 citiri
Foto: Arhiva Ziare.com

Candidatul PMP la presedintie, Theodor Paleologu, deplange faptul ca formarea viitorului guvern depinde in mare masura de Pro Romania.

Theodor Paleologu a declarat, la RFI Romania, ca este o ironie a sortii, faptul ca Guvernul depinde de Victor Ponta, cel de care multi romani au vrut sa scape in 2014.

"Va dati seama ce ironie: in 2014 am votat Iohannis nu de dragul lui Iohannis, ci ca sa scapam de Ponta, iar dupa cinci ani ne trezim iarasi cu Ponta in postura de mare mahar, de broker de putere, el e omul care trage toate sforile (...). Mi se pare o teribila ironie a sortii sa ne trezim cu acelasi Victor Ponta de care am vrut sa scapam", a spus Paleologu.

Victor Ponta: A doua desemnare a lui Klaus Iohannis nu va fi tot Orban. Are o problema personala. Cine e liberalul care ar putea avea majoritate in Parlament Interviu video

Acesta crede ca PMP ar trebui sa sustina Guvernul Orban, dar atrage atentia ca e nevoie de multa prudenta.

"Nu e treaba mea sa fac recomandari, tocmai pentru ca nu sunt membru PMP (...). Cred ca e nevoie de foarte mare prudenta. Cred pe de alta parte ca Romania are nevoie de un guvern. PMP-ul cred ca trebuie sa sustina acest guvern, eventual, de ce nu?, sa intre in Guvern, dar, atentie, stam la mana lui Ponta, asta e realitatea", a punctat el.

Premierul desemnat Ludovic Orban continua joi negocierile cu partidele parlamentare in vederea stabilirii viitorului Executiv.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com
Comentarii
Poza Caliman Eugen
Caliman Eugen
rank 4
Poza programer2
programer2
rank 1
Este vorba punctual de Paleologu ...bati campii