Scandal in PMP dupa prezidentiale: Ia uite unde era gogoasa infuriata! Iti pute partidul asta care te-a scuturat de praful anonimatului? Nu ti-e, ma, rusine?

Miercuri, 13 Noiembrie 2019, ora 16:51 14573 citiri
Foto: Facebook/Theodor Paleologu

Deputatul PMP Robert Turcescu a avut o reactie vehementa, miercuri, la adresa lui Theodor Paleologu, dupa ce acesta din urma a afirmat intr-o emisiune "Slava Domnului, eu nu sunt in PMP!".

"Ia uite unde era gogosa infuriata! Da' ce, micutule, iti pute partidul asta care te-a scuturat de praful anonimatului? Nu ti-e, ma, rusine? Zeci de mii de membri PMP au tras in campania asta pentru tine de le-au sarit ochii din cap si tu le dai cu flit?

Eu nu ti-am facut campanie pentru ca acum doua luni, la sediul partidului, cind te-am auzit ca vrei sa candidezi INDEPENDENT, doar sustinut de PMP, am intuit exact ce loaza esti. Dar un pic de respect pentru munca tuturor celorlalti colegi din PMP ai putea sa arati, mai, gogoasa infuriata!", a scris Robert Turcescu pe Facebook.

La randul sau, Paleologu a transmis o replica dupa reactia deputatului PMP.

"Nu 'imi pute' deloc PMP-ul, asa cum spune Turcescu. In schimb, poate ca "ii pute" partidului un asemenea om. Tocmai asta spuneam ieri la Cafeneaua Natiei: Turcescu e o problema interna a PMP-ului si slava Domnului ca nu trebuie sa gestionez eu astfel de persoane. Este, mai exact, o problema de igiena", a punctat fostul candidat la alegerile prezidentiale.

Amintim ca Theodor Paleologu a candidat ca independent la alegerile prezidentiale, insa sustinut de PMP.

A.G.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com