Paleologu vrea sa candideze independent la parlamentare

Joi, 16 Iunie 2016, ora 10:09 1950 citiri
Foto: Facebook/Theodor Paleologu

Dupa ce a fost exclus din PNL pentru ca a criticat virulent conducerea, deputatul Theodor Paleologu se gandeste sa candideze independent la alegerile parlamentare din aceasta toamna.

"Cel mai probabil ma indrept catre o candidatura independenta, ca liberal disident, la alegerile parlamentare din toamna. Este riscant, dar am sentimentul ca nu prea am dreptul sa ma derobez de la aceasta incercare. Depinde, fireste, si de mesajele pe care le primesc de la alegatori si simpatizanti", a scris joi pe Facebook Theodor Paleologu.

Amintim ca miercuri deputatul spunea pentru Ziare.com ca excluderea sa din PNL este ilegala si o va contesta, apreciind ca sanctiunea este o "ineptie colosala" a conducerii care a vrut sa arate fermitate in fata valului de nemultumiti.

"S-a gasit Alina Gorghiu sa fie ferma si-a calcat pe grebla. Si i-a venit grebla in figura...", a comentat ironic Paleologu.

Dupa ce au criticat vehement conducerea PNL pentru deciziile proaste care au dus la pierderea alegerilor locale in Bucuresti, fiind pentru prima oara cand PSD a castigat si Primaria Capitalei si toate primariile de sector, Theodor Paleologu si Cristian Bodea au fost exclusi, miercuri, din PNL.

Imediat dupa alegeri, Paleologu a spus despre atacurile PNL la adresa lui Nicusor Dan, care a fost asociat pe nedrept de conducerea liberalilor cu PSD, ca au fost nerusinate imbecilitati.

De asemenea, el a mai spus ca in timp ce el este dat afara pentru ca spune adevarul, autorii dezastrului raman in functii.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News