Paleologu vrea observatori PPE la Conventia PDL

Luni, 18 Martie 2013, ora 20:10
2003 citiri
Paleologu vrea observatori PPE la Conventia PDL
Foto: Ghimpele

Senatorul PDL Theodor Paleologu considera ca ar fi indicat, pentru eliminarea suspiciunilor de frauda privind alegerea presedintelui partidului, ca la Conventia Nationala sa asiste observatori din partea Partidului Popularilor Europeni.

"Daca atat Elena Udrea, cat si Monica Macovei atentioneaza asupra unei posibile fraude la congres, de ce n-am avea observatori PPE?", a scris Paleologu pe Facebook.

Udrea: Am semnale ca alegerile pentru sefia PDL nu vor fi corecte

Elena Udrea a atentionat, saptamana trecuta, ca are indoieli cu privire la corectitudinea alegerilor pentru sefia PDL.

"Putem pune la indoiala corectitudinea alegerilor cata vreme cei care au declarat sustinere pentru Elena Udrea sunt scosi de pe lista desi sunt primari de municipii. Eu sper sa nu se ajunga pana acolo si listele sa se corecteze in timp util", a declarat Elena Udrea, adaugand ca numarul contestatiilor la nivelul intregii tari este destul de mare si ca spera ca acestea sa fie refacute in timp util.

"Noi vrem o Conventie organizata corect. Faptul ca acum, pe ultima suta de metri, fie nu se dau listele la centru, fie nu se arata listele membrilor din organizatie arata o incercare de a controla votul din 23 martie. Nu cred ca face bine sustinatorilor domnului Blaga sa genereze speculatii pentru ca noi vom lua atitudine public fata de organizatiile unde s-au incalcat regulile pentru intocmirea listelor de delegati", a adaugat Udrea.

Monica Macovei, solicitari pentru alegeri corecte in PDL - Vezi care sunt

Aceeasi pozitie a avut-o si candidatul "reformistilor", Monica Macovei, care s-a plans ca nu are acces la lista delegatilor.

"Facem un apel catre sustinatorii nostri, membri de partid care doresc o organizatie cu reguli clare si transparente, sa ceara liderilor de filiale judetene desemnarea democratica, nu discretionara, a delegatilor la Conventie, precum si transmiterea catre candidati a listelor cu delegati, functiile acestora si modalitatile de contact. Membrii de partid trebuie sa-si faca auzita vocea si sa nu taca in acest moment crucial", spunea Macovei in urma cu mai putin de doua saptamani.

O.A.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Paleologu observatori alegeri PDL, #Palelologu alegeri PDL, #Paleologu observatori PPE , #PDL