Paleologu vrea o "dezbatere fructuoasa" cu Honorius Prigoana pentru postul de deputat

Vineri, 12 Octombrie 2012, ora 17:38 2956 citiri
Foto:Evenimentul Zilei

Deputatul PDL Theodor Paleologu a declarat ca asteapta cu interes dezbaterea de idei cu cel care va fi, conform zvonurilor, contracandidatul sau la alegerile parlamentare din decembrie, Honorius Prigoana de la USL.

"Astept o foarte fructuoasa dezbatere de idei", a declarat Paleologu pentru Ziare.com.

Chiar si asa, Paleologu spune ca se va ocupa "cu precadere" de altceva, adica va deschide un centru de studii umaniste si administrative.

"Prietenul Sever Voinescu a decis sa nu mai candideze si sa se reapuce de avocatura. Il inteleg si am discutat indelung aceasta decizie. Si eu am de gand sa ma ocup cu precadere de ce stiu eu sa fac cel mai bine: voi deschide in curind un centru de studii umaniste si administrative, deopotriva "liberal arts college" si "scoala de cadre", a scris Paleologu pe Facebook.

Ulterior, a explicat pentru Ziare.com ce a vrut sa spuna.

"Nu parasesc viata politica, voi fi prezent in batalia din toamna, dar, in orice caz, vreau sa ma ocup cu precadere de ce stiu sa fac eu mai bine. Am 15 ani de experienta ca profesor, cercetator si diplomat si 7 ca diplomat si om politic. De aici ideea centrului de studii umaniste si administrative", ne-a comunicat secretarul executiv al PDL.

Theodor Paleologu va candida pentru un post de deputat in Sectorul 2, cel mai probabil impotriva lui Honorius Prigoana. Acesta a parasit foarte recent PDL pentru a trece la PNL, pe care l-a numit "singurul partid de dreapta autentic".

Prigoana junior, care e patron de presa, a mai candidat la alegerile parlamentare partiale din 2010, pe atunci din partea PDL, dar a pierdut in fata liberalului Radu Stroe, actualul ministru al Administratiei.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News