Paleologu vrea congres PDL extins, presedintele sa fie ales de toti membrii

Joi, 10 Ianuarie 2013, ora 13:39 1547 citiri
Foto: Romania Libera

Membrii PDL nu trebuie sa dea "imaginea sfasierilor launtrice", este de parere deputatul Theodor Paleologu.

In opinia sa, cei care au contribuit la pierderea spectaculoasa de voturi nu trebuie "cocolositi". Paleologu propune, in cadrul unui interviu acordat RFI Romania, o formula extinsa de Congres, in care presedintele PDL sa fie ales de toti militantii partidului. "Democratia interna nu este o floare la butoniera", afirma deputatul.

Theodor Paleologu considera ca schimburile de replici dintre unii democrat-liberali trebuie transate in interiorul PDL: "Sunt chestiuni care trebuie discutate in interior, trebuie clarificate intre noi. Este extrem de important sa nu dam imaginea sfasierilor launtrice, pentru ca lucrul cel mai grav, cel mai prost inspirat pentru un partid care a pierdut este sa inceapa cu rafuielile si excluderile si anatemele si asa mai departe.

Acest lucru trebuie evitat, este cel mai mare rau pe care ni-l putem face singuri. Este important sa strangem randurile, sa nu cocolosim pe cei care au contribuit la aceasta pierdere de popularitate. Totusi, e vorba de o pierdere spectaculoasa de voturi intre locale si generale".

Citeste mai multe despre Paleologu: Trebuie un Congres extins, pentru ca presedintele PDL sa fie ales de toti militantii partidului pe RFI Romania.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News