Paleologu: Un consilier prezidential trebuie sa-si tina gura - Lazaroiu: Imi spune lumea ca ARD are candidati impotenti

Joi, 15 Noiembrie 2012, ora 18:28 3400 citiri

Deputatul PDL Theodor Paleologu considera ca "un consilier prezidential trebuie sa fie un om capabil sa-si tina gura", facand referire la Sebastian Lazaroiu, personaj destul de vocal in ultima vreme, indeosebi in mediul online.

"Un consilier prezidential trebuie sa fie un om capabil sa-si tina gura, chiar cind crede ca ar avea ceva interesant de spus", scrie Theodor Paleologu pe contul sau de Facebook.

"Sunt incurajat voalat de un candidat al ARD sa tac. Ceea ce nu inteleg e de ce nu vorbesc ei", ii raspunde, tot pe reateaua sociala, Sebastian Lazaroiu.

"Aud asta de vreo 5 ani, in general, de la PSD si PNL. Dar e bine ca avem candidati ai ARD tacuti", continua Lazaroiu.

Paleologu nu s-a lasat mai prejos si i-a raspuns ca "nu e o chestiune partizana, ci o chestiune de principiu", "iar candidatii, prin forta lucrurilor, nu sunt tacuti: vorbesc cu oamenii, asculta, discuta etc.".

"Ma bucur. Nu stiu insa de ce toata lumea ma opreste pe mine pe strada sa-mi spuna ca ARD are candidati impotenti. Le-am explicat ca eu nu sunt din ARD", a continuat Lazaroiu. Paleologu s-a aparat, mentionane mult spus "candidati impotenti" si ca unii sunt mai buni, altii mai putin.

"E adevarat ca avem o campanie cam plicticoasa, dar motivul e altul, dupa parerea mea", a adaugat deputatul PDL.

Lazaroiu a revenit la un ton mai bland si a precizat ca citat doar ce ii spune lumea pe strada in ultima vreme.

"Pe de alta parte, asa cum reiese dintr-o serie intreaga de declaratii ale unor lideri USL, au de gand sa-l suspende din nou pe Basescu, ceea ce este, evident, culmea prostiei", a mai scris Paleologu, Lazaroiu raspunzand ca el crede ca acestia nu vor mai merge la o noua suspendare, "dar e bine sa stie toata lumea consecintele".

"Depinde de scorul cu care vor castiga. La noi cele mai mari prostii sunt posibile. Eu eram convins inca din iunie ca-l vor suspenda pe presedinte pe baza unui simplu considerent: daca e o prostie de facut, sigur o vor face", a continuat Paleologu, Lazaroiu raspunzand ca "intre timp au mai invatat si ei".

"Unii da, altii chiar sunt incorigibili...Nu neglija factorul 'fandacsie'. Conu' Leonida avea mare dreptate", a incheiat Paleologu.

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu a mai intrat intr-un conflict, joi, de aceasta data cu ministrul Culturii, Puiu Hasotti.

Liberalul a apreciat ca Lazaroiu ori are "probleme medicale, psihice" ori ca i-au mai ramas "cativa neuroni care-i umbla haotic prin craniu", dupa ce consilierul prezidential a vorbit despre ruperea de catre SUA a parteneriatului strategic sau suspendarea dreptului de vot in Consiliul European, in situatia unei noi suspendari din functie a presedintelui Traian Basescu.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii