Paleologu: Sandra Pralong impotriva lui Crin Antonescu miroase a blat

Sambata, 27 Octombrie 2012, ora 19:27 5126 citiri

Deputatul PDL Thedor Paleologu este de parere ca o candidatura a Sandrei Pralong din partea ARD, impotriva lui Crin Antonescu, in colegiul de senator al sectorului 3 "miroase a blat".

"Sandra Pralong impotriva lui Crin Antonescu miroase a blat...", a scris Theodor Paleologu pe contul sau de Facebook.

Democrat-liberalul a confirmat, intr-un comentariu postat ulterior, ca el va candida "tot in colegiul 9 din sectorul 2".

Alegeri parlamentare 2012: Cine se va lupta cu Antonescu in locul lui Blaga?

Blaga: Viorel Catarama nu va candia pe listele ARD

Surse din cadrul ARD au declarat vineri ca Sandra Pralong este a doua propunere a PNTCD pentru a-i fi contracandidat lui Crin Antonescu la alegerle parlamentare, dupa ce Aurelian Pavelescu a afirmat cu o seara in urma ca taranistii il sustin si pe Viorel Catarama.

Presedintele PDL Vasile Blaga a confirmat faptul ca Sandra Pralong va fi sustinuta de ARD la alegerile parlamentared din 9 decembrie.

Sandra Pralong este consultant politic. Ea a fost consilier prezidential in timpul mandatului lui Emil Constantinescu. In prezent, coordoneaza un ONG.

Alegeri parlamentare 2012: Ciorbea se va bate cu Paleologu

Deputatul PDL Theodor Paleologu va fi candidatul ARD in colegiul 9 de deputati din sectorul 2, unde il va avea drept contracandidat pe fostul premier Victor Ciorbea, care va candida pe listele USL pentru un mandat de deputat. Paleologu nu a fost insa confirmat, deocamdata, oficial drept candidat al ARD.

F.N.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News