Paleologu, proaspat exclus din PNL: S-a gasit Alina Gorghiu sa fie ferma si-a calcat pe grebla

Miercuri, 15 Iunie 2016, ora 17:41
8261 citiri
Paleologu, proaspat exclus din PNL: S-a gasit Alina Gorghiu sa fie ferma si-a calcat pe grebla
Foto: Facebook / Theodor Paleologu

Deputatul Theodor Paleologu spune ca excluderea sa din PNL este ilegala si o va contesta, apreciind ca sanctiunea este o "ineptie colosala" a conducerii care a vrut sa arate fermitate in fata valului de nemultumiti.

"S-a gasit Alina Gorghiu sa fie ferma si-a calcat pe grebla. Si i-a venit grebla in figura...", comenteaza ironic Paleologu pentru Ziare.com.

"Am fost exclus pentru ca am avut dreptate. In mod normal, ar trebui sa fiu chemat la Consiliul National si abia astept confruntarea asta, abia o astept. Decizia este, dupa parerea mea, total nestaturara, ilegala, de fapt (...) E normal sa o contest. Diseara am un curs despre leadership in opera lui Plutarh si vin mai multi avocati la cursul meu, asa ca o sa ii intreb ce se poate face. E normal sa contest ceva care e si imoral si stupid si nestatutar (...)

Conducerea PNL este singurul vinovat de pierderea alegerilor de catre dreapta in Bucuresti. Au dat Bucurestiul pe tava PSD-ului. Concret, e vorba de Alina Gorghiu, de Vasile Blaga, de Cezar Preda, de Cristian Busoi si de Teodor Atanasiu. Astia sunt oamenii care au dat Bucurestiul pe mana PSD, iar PNL va plati la toamna cu varf si indesat.

Mi se pare culmea ca niste FSN-isti sa dea afara din PNL un Paleologu. Membri ai familiei mele au fost in PNL de cand exista acest partid, din 1875. Nu cred ca poate sa spuna acelasi lucru nici unul din falsii conducatori ai acestui partid", a declarat Theodor Paleologu pentru Ziare.com.

Deputatul liberal spune ca se astepta la aceasta "ineptie colosala" a conducerii PNL.

"Uneori constati ca exista un fel de dinamica irezistibila a prostiei. In cazul conducerii PNL, are o poveste mai lunga. Am avut o serie de imbecilitati, una mai mare decat cealalta - candidatura lui Busoi, retragerea lui Busoi, toata panarama cu bietul Orban, aiureala de candidatura a lui Marian Munteanu, strategia de campanie total gresita, atacurile impotriva lui Nicusor Dan etc.

Era oarecum firesc sa fiu dat afara dupa o asemenea suita de prostii. Era firesc sa fie dat afara exact omul care a avut dreptate.

Si nu numai ca am avut dreptate, dar sunt singurul om din partid care poate salva situatia PNL in Bucuresti. Fara mine, partidul se va duce sub 8% la alegerile parlamentare din toamna. Va plati foarte serios, va plati un pret pe masura pentru ce au facut acum, adica pentru ca au dat Bucurestiul pe mana PSD si a lui Firea", a mai sustinut Theodor Paleologu.

Intrebat de ce nu a fost sustinut si de alti colegi din partid, acesta a replicat: "E foarte multa teama".

"Eu cred ca s-au grabit sa ma dea afara, pentru ca le e frica de contestare, de valul de nemultumire din partid. Au vrut sa dea un exemplu de fermitate, dar e o fermitate caraghioasa, e ca un gag de-a dreptul. S-a gasit Alina Gorghiu sa fie ferma si-a calcat pe grebla si i-a venit grebla in figura... E de o comicarie nemaipomenita fermitatea doamnei Gorghiu sau a lui Blaga.

Au vrut sa ii sperie pe ceilalti, sa arate ca exista o conducere ferma, dominanta. Dar e o enorma prostie politica, este marsul triumfal al prostiei colosale", a comentat plastic Theodor Paleologu.

Dupa ce au criticat vehement conducerea PNL pentru deciziile proaste care au dus la pierderea alegerilor locale in Bucuresti, fiind pentru prima oara cand PSD a castigat si Primaria Capitalei si toate primariile de sector, Theodor Paleologu si Cristian Bodea au fost exclusi, miercuri, din PNL.

Imediat dupa alegeri, Paleologu a spus despre atacurile PNL la adresa lui Nicusor Dan, care a fost asociat pe nedrept de conducerea liberalilor cu PSD, ca au fost nerusinate imbecilitati.

De asemenea, el a mai spus ca in timp ce el este dat afara pentru ca spune adevarul, autorii dezastrului raman in functii.

Ciolacu: Apartenenţa României la NATO reprezintă o garanţie de securitate pentru ţara noastră. Vom continua să fim un actor influent şi constructiv FOTO/VIDEO
Ciolacu: Apartenenţa României la NATO reprezintă o garanţie de securitate pentru ţara noastră. Vom continua să fim un actor influent şi constructiv FOTO/VIDEO
Marcel Ciolacu, premierul României afirmă, la 20 de ani de la aderarea României la NATO, că apartenenţa României la Organizația Nord Atlantică reprezintă o garanţie de securitate pentru...
Președintele României: Relevanța NATO este cu atât mai mare în contextul extrem de complex pe care îl traversăm
Președintele României: Relevanța NATO este cu atât mai mare în contextul extrem de complex pe care îl traversăm
Klaus Iohannis, președintele României a transmis, vineri, 29 martie, la 20 de ani de la aderarea României la NATO, că România va rămâne profund implicată în procesul de adaptare...
#Paleologu exclus PNL , #stiri Theodor Paleologu