Paleologu: PDL va avea o conducere "in suspans" pana la alegerile europarlamentare

Marti, 19 Februarie 2013, ora 17:03 1833 citiri
Foto: Facebook/ Theodor Paleologu

Deputatul PDL Theodor Paleologu este de parere ca partidul va avea o conducere "in suspans" pana la alegerile europarlamentare din 2014.

"Noua conducere a PDL de dupa congresul din martie nu va fi validata decat dupa alegerile europene din iunie 2014. Pana atunci va fi o conducere 'en sursis' ('in suspans' - n.red.), o conducere cu sabia lui Damocles atarnata deasupra capului", scrie Theodor Paleologu, pe contul sau de Facebook.

Acesta continua afirmand ca se teme ca "rezultatul va fi inca si mai prost decat cel din decembrie 2012".

"Dar pe Casandra (prezicatoare din mitologia greaca, blestemata sa nu ii creada nimeni profetiile - n.red.) nu o asculta nimeni...", mai spune Theodor Paleologu.

Democrat-liberalul vede Congresul PDL drept "o rafuiala pe trecut, o reeditare a meciului Boc-Blaga din 2011, cu singura diferenta ca tabara Boc e acum impartita intre Udrea si 'reformisti'".

"Oricita simpatie personala mi-ar inspira cite unii, nu am impresia ca ne orientam spre iesirea din ripa in care ne-am infundat", a mai notat deputatul PDL.

Udrea, Blaga sau al treilea candidat? Vezi ce spun liderii PDL

Competitia pentru sefia PDL e una deschisa, dupa ce Vasile Blaga si Elena Udrea si-au anuntat candidaturile. In plus, intre taberele celor doua au avut loc mai multe atacuri in ultimele zile, Elena Udrea bucurandu-se de sprijinul declarat al presedintelui Traian Basescu.

F.N.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News