Paleologu o ironizeaza pe Placinta: Eu nu m-am suparat pe partid ca nu m-a ajutat in procesul de divort

Joi, 03 Mai 2012, ora 11:55
3188 citiri
Paleologu o ironizeaza pe Placinta: Eu nu m-am suparat pe partid ca nu m-a ajutat in procesul de divort
Foto: Arhiva

Dupa ce, in ziua motiunii de cenzura, Theodor Paleologu a incercat sa ascunda lacrimile senatoarei Sorina Placinta, acum pedelisetul comenteaza explicatiile acesteia, precizand totusi ca "eu nu m-am suparat pe partid ca nu m-a ajutat in procesul de divort".

Senatorul PDL Sorina Placinta a explicat de ce a plans in ziua votarii motiunii de cenzura a USL: "M-am simtit singura, izolata si pe nedrept acuzata", a scris Placinta pe blog. Deputatul PDL Theodor Paleologu a spus, la Romania Tv, ca reactia Sorinei Placinta arata, de fapt, ca PDL a cedat nervos.

"Partidul nostru a cedat nervos, iar lacrimile unor colege, din ultima vreme, simbolizeaza aceasta apropiere de criza de nervi. Avem nevoie sa depasim criza de nervi. Acesta este cel mai important lucru. Sa ne calmam, sa avem incredere, sa ne mobilizam pentru ca restul va face prostia adeversarului", a opinat Paleologu.

Pedelistul ironizeaza si reprosurile lui Placinta, care acuza ca nu a fost sustinuta de colegii din PDL in fata atacurilor din presa.

"Nici pe mine nu m-a ajutat partidul in procesul de divort, in afara de Monica Macovei care a dat o declaratie in procesul meu de divort de la Paris. Cum ma poate ajuta partidul pentru o problema personala oricat ar fi de traumatizanta? Eu nu m-am suparat pe partid ca nu m-a ajutat in procesul de divort ", a conchis Paleologu.

Sorina Placinta isi explica lacrimile din ziua motiunii

"Suntem oameni si exista momente in viata cand simti ca nu mai poti, ca nimic nu are rost si ca, uneori, e chiar mai bine sa pui un punct, sa tragi o linie si sa recunosti ca te afli la capatul puterilor. Intr-o zi atat de tensionata ca aceea, eu asta am simtit", a explicat, miercuri, Sorina Placinta.

Placinta lasa de inteles ca a fost foarte afectata de reactia colegilor de partid, atunci cand fiul sau a avut probleme: "...in spatiul public am inghitit prea mult si nimeni din echipa mea n-a iesit sa spuna, domnilor, eu o cunosc pe femeia aceasta, ii cunosc familia si stiu ce fel de om e. Nu. Nimeni.

Din momentul in care Andrei a fost impuscat si apoi acuzat el insusi de tentativa de omor (despre paradoxul si absurditatea acestei povesti, inflamata de multa lume necuviincioasa, voi vorbi la timpul potrivit), pe profilul emotionant al baiatului de bani gata, derbedeu si rebel, eu am devenit paria partidului, buna doar de munca pe usa din dos. Comentatori fara valoare, dar cu voce puternica, m-au facut urata, hoata, mama denaturata (si nu vorbesc decat despre lucrurile pe care le suporta hartia) etc."

De ce a ascuns Paleologu lacrimile lui Placinta: Sa nu se vada rimelul curs, plansete si telenovele!

Senatorul PDL Sorina Placinta a inceput sa planga, in plen, vineri, la dezbaterile la motiunea de cenzura, in timpul unei discutii cu Elena Udrea, anuntand ulterior ca va vota pentru motiunea Opozitiei.

La cateva momente dupa ce toate televiziunile au inceput sa dea imagini cu aceasta plangand, deputatul PDL Theodor Paleologu s-a pus in fata ei, vorbind la telefon. Dupa modul in care se muta ba la stanga, ba la dreapta, pentru a o masca pe colega sa, se pare ca acesta primea indicatii la telefon despre cum sa apara in cadru.

"Mi-a atras atentia cineva care se uita la televizor ca plange doamna Placinta si am procedat asa cum trebuie sa procedeze un gentleman. Ce vreti? Sa se vada rimelul curs, plansete si telenovele? Nu e cazul", a explicat, ulterior, Paleologu.

Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
Firea îl trimite pe Piedone înapoi la sectorul 5: "Nu vreau să îl jignesc"
Firea îl trimite pe Piedone înapoi la sectorul 5: "Nu vreau să îl jignesc"
Cursa pentru fotoliul de primar al Capitalei se încinge. Gabriela Firea îl trimite pe Cristian Popescu Piedone înapoi la sectorul 5. Ea a a declarat vineri, 26 aprilie, că "ar fi o normalitate"...
#Theodor Paleologu iornizat Placinta plans, #Placinta lacrimi motiune , #PDL