Paleologu: O alta "lista de dreapta" la europarlamentare, pericolul pentru PDL

Luni, 21 Ianuarie 2013, ora 09:16 1815 citiri

Deputatul PDL Theodor Paleologu considera ca "un pericol" pentru PDL este "aparitia unei liste concurente de dreapta la alegerile europene".

"Un pericol care ne paste in 2014 este posibila aparitie a unei liste concurente de dreapta la alegerile europene", scrie Theodor Paleologu pe contul sau de Facebook.

"Tentatia e mare: pentru partidele mici alegerile pentru Parlamentul European sunt intotdeauna o excelenta ocazie de afirmare, fiind vorba de un scrutin la scara nationala, in care conteaza foarte mult prestatia mediatica a primelor persoane de pe fiecare lista", explica deputatul PDL.

Anterior, europarlamentarul PDL Cristian Preda a sustinut, pe blog, ca multi romani se simt nereprezentati politic si sugereaza ideea lansarii unui nou partid pe scena politica.

"Multi cetateni romani se simt nereprezentati politic. Sunt in contact cu doua categorii care cunosc aceasta trista conditie. E vorba despre cei care lucreaza in mediul privat, fie in filiale ale unor multinationale, fie in IMM-uri locale care au functionat - as sublinia: in mod programatic - fara contracte cu statul", a scris Preda.

D.R.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
Poza imbacsitul
imbacsitul
rank 5
Nu prea imi e clara intentia lui Cristian Preda, fie vrea sa imbol-