Paleologu: Imi pare foarte rau de Ponta. Si-a facut harcea-parcea viitorul

Joi, 26 Iulie 2012, ora 15:05 2105 citiri
Foto: Facebook

Deputatul PDL Theodor Paleologu marturiseste ca ii pare foarte rau de premierul Victor Ponta pentru ca "si-a facut harcea-parcea viitorul si cariera politica", asta desi il considera un om "cu umor" si "minte agera".

"Mie imi pare foarte rau de Victor Ponta. Imi era simpatic si am avut intotdeauna o relatie mai mult decat cordiala cu el. Are umor, o minte agera, iar in unele situatii chiar l-am admirat (de exemplu, discursul la investirea guvernului Ungureanu). (...) Din pacate, si-a facut harcea-parcea viitorul si cariera politica. Trist, foarte trist...", scrie Theodor Paleologu pe pagina persoana de Facebook.

Theodor Paleologu si Cristian Preda au organizat o tombola cu diplome de doctorat

De asemenea, liderul PDL spune ca vedea in Victor Ponta "sansa modernizarii PSD, un partener de dialog in relatiile trans-partinice".

Intr-o alta postare, tot de joi, tot despre Victor Ponta, deputatul democrat-liberal il critica pe premier pentru atitudinea agresiva la adresa Comisiei Europene.

"Constat ca, din pacate, Victor Ponta devine la fel de agresiv la adresa Comisiei Europene ca si unii lideri PNL (Fenechiu, Nicolaescu, Chiuariu, Antonescu). S-o fi luat la intrecere...", subliniaza Paleologu.

A.T.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News