Paleologu il ironizeaza pe MRU: Sa nu punem carul inaintea boilor

Marti, 08 Ianuarie 2013, ora 09:33 3996 citiri

Deputatul PDL Thoader Paleologu il ironizeaza pe Mihai Razvan Ungureanu, dupa ce acesta a declarat, la inceputul saptamanii, ca este necesara desemnarea cat mai rapida a unui candidat din partea dreptei la alegerile prezidentiale.

"Exista discutii pe care le avem. Forta Civica, din aceasta perspectiva, are un punct de vedere foarte clar, foarte articulat. Evident, vom discuta cu toate celelalte forte specifice parlamentare si neparlamentare. Sustin ceea ce spunea domnul Cristian Preda, exact in felul acesta spunea, si citez, ca este nevoie a desemna cat mai rapid un candidat la functia prezidentiala din partea dreptei. Sustin aceasta afirmatie a domnului Preda", a spus presedintele Fortei Civice.

In replica, Thoader Paleologu ii atrage atentia, pe contul sau de Facebook, ca problema se pune "totusi in PDL".

"Multe lucruri sunt 'necesare', dar putin probabile. Sunt convins ca Forta Civica are 'un punct de vedere foarte, foarte articulat' si, as adauga eu, 'foarte previzibil' in privinta candidatului la presedintie. Dar principala problema se pune, totusi, in PDL...", a reactionat deputatul democrat-liberal.

Ulterior, Paleologu a mai scris ca nu "e intelept sa punem carul inaintea boilor".

"Nu cred ca e intelept sa punem carul inaintea boilor. Lucrurile trebuie sa se limpezeasca mai intii in PDL, sa gasim tonul just in opozitie, sa generam idei si solutii, sa vedem daca ARD este o alianta viabila si abia apoi sa identificam candidatul la presedintie. Sigur, problema ne-o putem pune de pe acum, dar prea multa graba strica. Si sa ne fereasca Dumnezeu de frenezia prezidentiabililor: 'Eu! Eu Eu!'", a mai apreciat democrat-liberalul.

D.R.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News