Paleologu ii da replica lui Traian Ungureanu: Nu e frumos sa vii cu o contraoferta bidon

Luni, 03 Iunie 2013, ora 10:29 2682 citiri
Foto: Arhiva

Theodor Paleologu continua schimbul de replici ironice cu Traian Ungureanu. Dupa ce a anuntat ca ofera reducere la cursurile sale de buna purtare, iar Ungureanu l-a invitat sa urmeze cursuri de maturizare politica, Paleologu il invita pe colegul sau de partid la "seriozitate".

"Interesat initial de oferta lui Traian Ungureanu, am cautat pe Internet, am intrebat cunoscutii, am sunat in stanga si-n dreapta, dar din pacate n-am gasit niciun indiciu ca ar exista cu adevarat cursul respectiv de 'maturizare politica' si nici macar ca fostul jurnalist ar avea vreo activitate didactica.

Nu e frumos ca la o oferta serioasa, cinstita, colegiala ca a mea sa vii cu o contraoferta bidon. Se strica piata. Ne-am saturat de tepari. Mai stim pe cineva care se da doctor, desi nu e doctor. Sa nu supralicitam, asadar, dandu-ne profesori cand nu avem studiile si calificarile necesare. In viitor rog seriozitate", se arata intr-un comunicat semnat de Theodor Paleologu si remis Ziare.com.

Seria de replici a inceput dupa ce conducerea PDL a anuntat ca ia in calcul excluderea din partid a multora dintre reformisti, decizia urmand sa fie luata luni.

In timp ce Theodor Paleologu, aflat pe lista, le-a oferit membrilor echipei de conducere Blaga un discount de 30% la cursurile lui "de diplomatie, de protocol si bune maniere, de etica politica, de psihologie si dezvoltare personala", Traian Ungureanu l-a invitat sa urmeze "cursuri de maturizare politica".

Paleologu da lectii de buna purtare, cu 30% reducere, membrilor BPN al PDL

Traian Ungureanu: Ii ofer lui Paleologu reducere 100% la cursuri de maturizare politica

C.B.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News