Paleologu: Iesim in strada, sa aparam MTR, daca se face comasarea

Joi, 19 Decembrie 2013, ora 14:34 1415 citiri
Foto: Facebook

Deputatul PDL, Theodor Paleologu, spune ca se bucura "tare mult" ca premierul a renuntat la ideea de a comasa Muzeul Taranului Roman cu Muzeul Satului. Totusi, daca acest lucru se va intampla pana la urma, "vom iesi in strada, ca sa aparam MTR", avertizeaza fostul ministru al Culturii.

Theodor Paleologu declara ca proiectul comasarii Muzeului Taranului Roman cu Muzeul Satului era unul "total idiot", potrivit RFI Romania.

"Ma bucur tare mult ca a renuntat la idee. Eu n-am atacat public pe tema asta, desi stiam de proiectul asta chiar de dinainte de a incepe intreaga tarasenie. Pe subiectul asta am preferat sa discut direct cu Victor Ponta, nu vreau sa spun nimic despre continutul acestor discutii (...).

Nu voi face taraboi public impreuna cu ceilalti decat atunci cand voi vedea ca acest proiect total idiot continua. Dar cred ca a renuntat, pentru ca n-are absolut nici un sens sa mai deschida inca un front de batalii publice pe o chestiune de genul asta", afirma deputatul PDL.

In opinia sa, "ideea de comasare a celor doua muzee este o imensa prostie, pentru ca sunt doua viziuni si doua limbaje muzeografice total diferite, este o cu totul alta viziune muzeografica!".

Citeste mai multe despre Paleologu: Iesim in strada, sa aparam MTR, daca se face comasarea; ma bucur ca Ponta a renuntat! pe RFI Romania.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News