Paleologu, despre votul pentru sefia PDL: Nu stiu, trag de mine amici din tabere diferite

Luni, 25 Februarie 2013, ora 08:18 2331 citiri
Foto: Digi 24

Theodor Paleologu a explicat de ce nu a fost prezent la Consiliul National de Coordonare al PDL de sambata: "In primul rand, lucrez sambata, adica predau, am avut doua cursuri. Pe de alta parte, lucrurile sunt previzibile, s-a decis modul in care se va vota la 23 martie".

Deputatul PDL a precizat ca si Conventia este organizata tot intr-o sambata, dar va face tot posibilul sa ajunga la votul pentru presedintele partidului. "Din pacate, si Conventia Nationala pica intr-o sambata, dar voi face tot ce pot pentru a ajunge", a spus Paleologu duminica seara, la Digi 24.

Intrebat cu cine va vota, fostul ministru al Culturii a precizat ca nu s-a decis. "Nu m-am hotarat cu cine o sa votez. Trag de mine amici din diferite tabere, insa ma las foarte greu urnit", a mentionat acesta.

Paleologu: Ciomageala este in toi la PDL, nu vreau sa stau la mijloc!

"Vasile Blaga este la putere in partid si mi se pare ca este foarte bine instalat acolo. Dintre cei trei candidati, este cel mai vechi membru al partidului, are un soclu solid de simpatie in partid. Pe de alta parte, chiar daca nu este vina lui, a pierdut dramatic in decembrie 2012.

Este vorba de un milion de voturi pierdute intre locale si parlamentare. Exista, bineinteles, tot felul de explicatii, dar cifrele sunt cifre si sunt deranjante. Vasile Blaga este prizonierul unor oameni care nu-i fac bine", a mai spus deputatul.

La sfarsitul saptamanii, democrat-liberalii s-au reunit, in cadrul Consiliului National de Coordonare, si au stabilit ca data Conventiei sa ramana 23 martie.

"Vor participa 5.000 de colegi: cei 612 membri ai Consiliului National, plus 4.388 de membri alesi", a spus Vasile Blaga, presedintele PDL. In lupta pentru conducerea partidului vor intra Vasile Blaga, Elena Udrea si Monica Macovei.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News