Paleologu, despre suspendare: Au calcat in ceva puturos si lipicios si nu mai pot scapa

Joi, 16 August 2012, ora 13:37 2410 citiri

Deputatul PDL Theodor Paleologu compara suspendarea lui Traian Basescu cu situatia neplacuta in care "calci in ceva puturos si lipicios si de care nu mai poti scapa" si apreciaza ca, cu cat sta mai mult la Cotroceni in aceasta parioada, cu atat Crin Antonescu isi reduce sansele de a fi ales presedinte.

"Suspendarea e chiar mai mult ca un autogol. E ca atunci cand calci in ceva puturos si lipicios si de care nu mai poti scapa si vii cu pantofii murdari si-n casa, se umple totul de mizerie! Exact asta s-a intamplat din 3 iulie si pana acum", a declarat Theodor Paleologu la RFI Romania.

In opinia sa, "cu cat se prelungeste revenirea lui Traian Basescu la Cotroceni, cu atat mai mult va avea lumea timp sa vada ca domnul Antonescu nu e bun pentru acest job. Cu cat sta mai mult acum la Cotroceni, cu atat isi reduce mai mult sansele de a deveni vreodata presedinte, pentru ca se vede ca imparatul e gol!".

Theodor Paleologu il caracterizeaza pe Crin Antonescu drept un presedinte interimar "agresiv". "Mediator n-are cum sa fie, pentru ca este extrem de conflictual, foarte intolerant, agresiv si violent in exprimari. E un om care prin vocatie nu poate decat sa toarne gaz peste foc si sa atate la ura si la violenta verbala", spune deputatul PDL.

Deputatul democrat-liberal observa ca "Ion Iliescu este cel mai vocal. Intr-un fel, e bine, pentru ca Ion Iliescu apartine unei alte epoci, toata lumea il asociaza cu mineriadele, cu mizeria de alegeri din 1990, cu trecutul lui comunist, cu afilierea cu Moscova. In fond, e bine sa apara Ion Iliescu ca cel mai vehement teoretician al acestor marsavii! Figura lui Ion Iliescu compromite orice fel de demers, nu poate veni Ion Iliescu sa vorbeasca despre democratie, despre statul de drept, este de-a dreptul hilar!".

Citeste mai multe despre Paleologu despre Antonescu: Imparatul e gol! Nu e bun pentru jobul de presedinte pe site-ul RFI.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News