Paleologu, despre noul premier: Nu avem incontro. Mergem cu pagiatorul inainte

Sambata, 15 Decembrie 2012, ora 18:22 2449 citiri
Foto: Realitatea TV

Secretarul executiv al PDL, Theodor Paleologu, considera ca este rusinos pentru Romania ca, cel mai probabil, va avea din nou premier o persoana acuzata de plagiat: Victor Ponta.

"Imi pare foarte rau sa il vad iar pe Ponta premier. E un om compromis. E vorba de plagiat. E foarte rusinos pentru tara noastra, dar nu avem incontro, mergem cu plagiatorul inainte", a declarat Paleologu la Realitatea TV.

Acesta a comentat si declaratiile ambasadorului american Mark Gitenstein, care a spus ca spera ca Romania sa isi pastreze promisiunile pentru a nu se ajunge din nou la o criza politica.

Paleologu considera ca ceea ce a spus Gitenstein reprezinta lucruri de bun simt, banale si normale, doar ca la noi se considera a fi iesite din comun.

Referitor la posibilitatea ca UDMR sa ajunga la Guvernare alaturi de USL, liderul PDL nu isi explica ce nevoie ar fi de cei dintai mentionati.

"Aritmetic nu au nevoie de asa ceva. Sunt trei niveluri de discutii. 1 este nivelul guvernamental. 2 - pe plan parlamentar ar putea avea nevoie de o colaboare. 3 - in cazul unei eventuale majoritati constitutionale pentru schimbarea constitutiei", a spus Paleologu.

Paleologu: Am intrat in Parlament pe usa din dos. As refuza mandatul

In urma cu cateva zile, el se plangea de faptul ca a ajuns sa ocupe un loc in Parlament abia la redistribuire si ca ar vrea sa renunte la mandat, dar ca nu o face pentru cei care l-au ales. Acum, Paleologu glumeste si spune ca "marea mea problema e ca nu mai am coleg de banca ca Voinescu nu a participat. Papahagi nu a intrat. Nu o sa am coleg cu care sa pot discuta".

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News