Paleologu, despre dreapta: Cafteala va continua si dupa europarlamentare

Joi, 03 Aprilie 2014, ora 15:10 1716 citiri
Foto: Realitatea TV

"Cafteala" dintre fortele de dreapta va continua si dupa alegerile europarlamentare din 25 mai, sustine deputatul Theodor Paleologu, membru al Partidului Miscarea Populara.

El estimeaza ca romanii ar putea fi pusi in situatia "destul de neplacuta" de a-l vota pe liderul PNL, Crin Antonescu, in turul doi al alegerilor prezidentiale, impotriva candidatului PSD, din cauza diviziunii dreptei, potrivit RFI Romania.

Theodor Paleologu deplange divizarea dreptei. Deputatul considera ca s-ar impune discutii dupa alegerile europarlamentare din 25 mai.

"Dispersiunea fortelor de dreapta este foarte proasta pentru partea aceasta a spectrului politic si tare ma tem ca dupa europene, cafteala asta va continua (...). Tare ma tem, tare ma tem ca in turul doi ne vom gasi in situatia destul de neplacuta de a-l vota pe Crin Antonescu impotriva candidatului PSD", spune Paleologu.

Citeste mai multe despre Paleologu: Ma tem ca vom fi in situatia neplacuta de a-l vota pe Antonescu in turul doi la prezidentiale pe RFI Romania.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News