Paleologu, despre demisiile lui Preda si Voinescu: E absurd

Vineri, 14 Decembrie 2012, ora 18:57 2217 citiri
Foto: Facebook/Theodor Paleologu

Secretarul executiv al PDL, Theodor Paleologu, a comentat demisiile de vineri din conducerea PDL spunand ca acestea sunt "absurde".

"E absurd ca tocmai cei care n-au nici o vina sa-si dea demisia din conducerea partidului", a scris Paleologu pe Facebook.

Cristian Preda a demisionat din conducerea PDL

Vineri, in sedinta Colegiului Director al PDL, prim-vicepresedintele Cristian Preda si vicepresedintele Sever Voinescu si-au anuntat demisiile din functii. Cezar Preda, care isi anuntase si el demisia la inceputul saptamanii din toate functiile de conducere, a revenit asupra deciziei.

Presedintele Vasile Blaga a declarat, la finalul sedintei, ca nimeni nu i-a cerut demisia.

"Nu am avut niciun coleg care sa solicite, in sala, demisia conducerii. L-am invitat la sedinta pe Cezar Preda si l-am rugat sa revina in echipa, lucru care s-a intamplat. Doi colegi - Cristian Preda si Sever Voinescu - si-au dat demisia. Ulterior, domnului Sever Voinescu i s-a cerut demisia de catre organizatia de Constanta, dar asta e alta problema", a spus Blaga.

Presedintele PDL a mai anuntat o Conventie Nationala extraordinara in luna mai 2013, "la care sa participe 5.000 de colegi care sa reprezinte pozitia si punctul de vedere al partidului".

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
Poza u961945
u961945
rank 5
theodor paleologu secretar executiv al PDL...
Poza VisOnAir
VisOnAir
rank 4
Sa te intorci in Era paleolitica chiar e absurd dar pentru un