Paleologu, despre alegerile pentru conducerea PDL: O mascarada

Luni, 08 Aprilie 2013, ora 13:07 2462 citiri

Deputatul PDL Theodor Paleologu sustine ca alegerile de sambata pentru functiile de conducere din PDL au fost o "mascarada". El a candidat pentru o pozitie de vicepresedinte si a pierdut.

Paleologu a comentat pe Facebook rezultatul alegerilor din sambata, sustinand ca europarlamentarul PDL Cristian Preda are dreptate in totalitate cand spune ca au fost alesi "fidelii" lui Vasile Blaga in locul celor care au obtinut voturi la alegeri.

"Pentru functia de vicepresedinte responsabil cu strategia politica au candidat Radu F. Alexandru si Toader Paleologu. Primul a pierdut alegerile din 9 decembrie, al doilea a reusit sa obtina cu greu un mandat. CNC a votat in favoarea lui Radu F. Alexandru. (...) Simpatia electoratului paleste in fata servitutii fata de seful partidului", nota Cristian Preda pe blog.

Cristi Preda critica alegerile din PDL care arata "servitutea fata de seful partidului"

"Ceea ce Cristian Preda a uitat, totusi, sa releve in comentariul sau atat de limpede, este ca, intr-o logica orwelliana tipica, 'unii pedelisti sunt mai pedelisti decat altii', asa cum ni s-a spus pe un ton racnit in deschiderea mascaradei de sambata", a comentat apoi Paleologu pe Facebook.

PDL si-a ales conducerea - Cine sunt marii perdanti

Theodor Paleologu a anuntat initial ca va candida pentru o functie de prim-vicepresedinte, dupa care a renuntat, declarand ca il sustine pe primarul de la Targu-Mures, Dorin Florea. Si-a depus apoi candidatura pentru un post de vicepresedinte pe strategii politice, insa a pierdut in fata lui Radu F. Alexandru.

O.A.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News