Paleologu, despre alegerile din PDL: In general, cine numara voturile e intr-o postura favorabila

Vineri, 08 Martie 2013, ora 15:55 2105 citiri
Foto: Facebook/ Theodor Paleologu

Deputatul PDL Theodor Paleologu este de parere ca aceia care numara voturile sunt intr-o postura favorabila la alegerile pentru functia de presedinte PDL, care vor avea loc pe 23 martie.

Intrebat pe cine va sustine in cursa pentru presedintia partidului, deputatul PDL a raspuns: "Ce am avut de spus am spus pe Facebook, nu am ce comenta in plus".

"In general, cine numara voturile, e intr-o postura favorabila, dar... Mai mult de atat chiar nu vreau sa spun, nu vreau sa fac supozitii", a spus fostul ministru al Culturii, pentru Ziare.com.

Theodor Paleologu a sugerat, luni, ca nu ar intentiona sa se afilieze niciunei motiuni dintre cele depuse de Elena Udrea, Vasile Blaga si Monica Macovei pentru sefia PDL, mentionand ca in aceste momente nu poate fi decat un "electron liber".

"Afilierea la oricare dintre cele trei motiuni din PDL ar fi insemnat din partea mea cautionarea unui ciomag din ciomageala noastra interna. Desigur, unii pocnesc cu forta, altii cu dexteritate, pe drept sau pe nedrept, dar eu cred in moderatie, consens, diplomatie. Pentru moment nu pot fi decat un electron liber. De fapt, acum ar fi momentul sa facem recensamantul 'electronilor liberi'", a scris Paleologu pe Facebook, luni.

Paleologu nu sustine nicio motiune: Nu pot fi decat un electron liber

Intrebat daca a gasit "electroni liberi" in cadrul PDL, deputatul democrat-liberal ne-a raspuns: "Nu am avut timp sa caut liber cu lumanarea 'electroni liberi', se vor manifesta in timp; sunt oameni care gandesc cu capul lor, care nu se afiliaza orbeste oricui".

Joi seara, Theodor Paleologu a scris pe contul sau de Facebook ca sustine solicitarea "reformistilor", fiind "o chestiune de elementara corectitudine", dupa ce europarlamentarul PDL Monica Macovei a reclamat refuzul Comisiei de organizare a Conventiei PDL de a pune la dispozitia candidatilor listele cu delegati si informatii despre acestia.

Macovei: Comisia de organizare a Conventiei PDL refuza sa ne dea listele cu delegati

Marti, deputatul PDL a afirmat, marti, ca Monica Macovei "este mai bine plasata decat concurentii sai pentru a evita scenariul catastrofa al unei diviziuni a dreptei la alegerile europene din 2012".

"Cu Blaga in fruntea PDL e absolut sigur ca va exista cel putin o lista separata, cu Udrea acest lucru e foarte probabil, cu Macovei se poate evita", a notat Paleologu, pe contul sau de Facebook.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News