Paleologu: Dancila trebuie sa isi delege atributiile, pentru ca este in campanie electorala

Duminica, 01 Septembrie 2019, ora 20:57 4943 citiri

Candidatul PMP la Presedintie, Theodor Paleologu, a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca Viorica Dancila ar trebui sa isi delege atributiile de premier, pentru ca este in campanie electorala, si sa nu mai mearga in deplasari impreuna cu ministrii cu portofolii importante. Paleologu a mai spus ca Dancila ar trebui sa nu mai foloseasca nici mijloace net superioare celorlalti candidati, referindu-se la faptul ca aceasta se deplaseaza cu elicopterul.

"Mi se pare absolut inadmisibil ca se duce peste tot cu ministrii importanti din Guvern in campanie electorala. Cred ca e o chestiune de minima decenta sa-si delege atributiile si sa nu mai ia dupa dansa pe ministrul de Interne, pe ministrul de Finante, pe alti ministri importanti, pentru ca tara nu mai e guvernata. Basca ministrii care nu sunt inca numiti", a declarat Paleologu in conferinta de presa.

Candidatul PMP a precizat ca el, de exemplu, si-a suspendat cursurile la Casa Paleologu.

"Cred ca dna Dancila ar face bine sa-si suspende si ea activitatea, pentru ca e evident ca este in campanie electorala si sa nu mai foloseasca mijloace net superioare celorlalti candidati. Eu, pentru ca am fost ieri la Brasov, am facut patru ore jumate pana acolo, dansa merge cu elicopterul. Deci ceva nu prea este in regula in aceasta totala inechitate", a mai sustinut Theodor Paleologu.

Paleologu a acuzat si faptul ca la varful statului am intrat intr-o "stare de disolutie a autoritatii".

"Ce e foarte pagubos in momentul de fata este ca dna Dancila si dl Iohannis au fiecare agende personale legate de alegeri. Si atunci practic la varful statului am intrat intr-o stare de disolutie a autoritatii. Cat putem sa ramanem in aceasta stare de disolutie a autoritatii? Adica trei luni de zile de zapaceala maxima. Asta ne paste", a afirmat candidatul PMP.

Theodor Paleologu e candidatul PMP la prezidentiale. Basescu spera sa-i incurce pe Barna si Dancila

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com