Paleologu: Daca vrem sa-l enervam pe Basescu, sa conduca Roman europarlamentarele

Luni, 15 Aprilie 2013, ora 14:25 2672 citiri

Deputatul PDL Theodor Paleologu este de parere ca, daca democrat-liberalii vor "sa-l scoata din sarite" pe presedintele Traian Basescu, ar trebui pusi Petre Roman si Theodor Stolojan sa conduca lista pentru alegerile europarlamentare.

"Spre deosebire de amicii 'reformisti' care sint cam prea critici fata de conducerea partidului, eu am o propunere constructiva: daca tot vrem cu tot dinadinsul si prin orice mijloace sa-l scoatem din sarite pe Basescu, ar trebui recuperat Petre Roman si pus sa conduca, impreuna cu Stolojan, lista pentru alegerile europene", scrie Theodor Paleologu, pe contul sau de Facebook.

Parlamentarul democrat-liberal continua intr-o nota ironica, afirmand ca, astfel, ar fi promovat "patrimoniul national".

"Din punctul meu de vedere este si o maniera de a promova patrimoniul national: ar fi cea mai tare colectie de antichitati...", a mai scris Theodor Paleologu.

Basescu, dupa victoria lui Blaga: Adio, PDL! Ne-am despartit definitiv! (Video)

Presedintele Traian Basescu a postat un mesaj pe Facebook, pe 23 martie, la scurt timp de la incheierea Conventiei PDL la care Vasile Blaga a castigat presedintia partidului, victorie contestata de Elena Udrea.

"Modul cum nu au inteles sa fie democrati ma face sa spun acum definitiv si pentru totdeauna 'Adio, Partid Democrat, astazi ne-am despartit'", a declarat Traian Basescu.

Stolojan indeamna la calm in PDL si vorbeste despre sansele partidului la europarlamentare

Europarlamentarul PDL Theodor Stolojan si-a manifestat increderea, pe 21 februarie, ca partidul poate obtine un rezultat care sa confirme actualul numar de europarlamentari PDL, de 30-33 la suta la alegerile europarlamentare.

F.N.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News