Paleologu, despre amenintarile lui Blaga: Cata inconstienta! (Video)

Luni, 27 Mai 2013, ora 13:12 1765 citiri

Deputatul PDL Theodor Paleologu reactioneaza pe pagina sa de pe o retea de socializare la declaratiile facute de Vasile Blaga, duminica, la aniversarea a doua decenii de la infiintarea Partidului Democrat Liberal.

"In continuare Vasile Blaga nu intelege ca amenintarile si insultele, proferate personal sau prin interpusi, nu pot duce la consolidarea partidului. Care au fost mesajele de la petrecerea de ziua partidului? 'Sa plece' (TRU) si 'praful si pulberea"' (Blaga). Cata inconstienta!", a scris Theodor Paleologu pe pagina sa de Facebook.

Vasile Blaga a vorbit, cu ocazia sarbatoririi a 20 de ani de la infiintarea PDL, despre membrii care au parasit si au criticat formatiunea de-a lungul timpului.

"Nu o data cand ne-a fost greu unii ne-au parasit! Nu s-au inhamat la munca, ne-au parasit si in 2000, erau unii chiar ministri, ne-au parasit pe urma altii. Ce s-a ales de ei si de carierele lor politice dupa aceea? Praful si pulberea! Asa se va alege de toti cei care cred ca pot functiona in afara acestui partid, dupa ce au primit atatea de la el!

Nu-si vor gasi viitorul politic decat in Modrogan, in curtea asta, punand osul la cresterea acestui partid, asa cum facem toti", a spus liderul PDL, la aniversarea desfasurata in curtea sediului din Modrogan.

I.S.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News