Paleologu: Basescu e un luptator neinfricat, dar trebuie sa invete din greseli

Luni, 22 Decembrie 2014, ora 12:20 2684 citiri
Foto: site oficial Theodor Paleologu

Traian Basescu are meritul ca a reusit sa tina PSD departe de putere multa vreme, fiind "un mare luptator", care trebuie "sa inteleaga din greselile sale", considera deputatul Theodor Paleologu, fost ministru al Culturii.

"Cred ca, in primul rand, foarte important este ca a tinut PSD-ul departe de putere. N-a reusit chiar zece ani sa tina PSD-ul departe de putere, dar e mare lucru, pentru ca partidele romanesti sunt foarte nocive, dar asta-i mai nociv decat celelalte si sistemul PSD care exista in 2004 era absolut sufocant pentru tara noastra", a declarat Theodor Paleologu la RFI Romania, adaugand ca "un alt aspect fara indoiala foarte important este ancorarea foarte clara la Vest".

Pe de alta parte, deputatul spune ca Traian Basescu trebuie sa isi mai "improspateze anturajul".

"Dansul a spus ca a dat-o in bara cu anumite persoane, l-ati auzit sambata. Pai daca a dat-o in bara cu anumite persoane, n-are rost sa se incapataneze s-o dea in bara la nesfarsit cu aceleasi persoane, trebuie sa mai improspateze putin anturajul", a declarat Paleologu.

Traian Basescu s-a referit, in conferinta de presa tinuta sambata, la Alina Bica, fostul sef al DIICOT, aflata in arest preventiv.

Cum justifica Basescu numirea Alinei Bica in fruntea DIICOT: Nu sunt cel mai inspirat cand...

Elena Udrea ii canta lui Traian Basescu: Si fara tine-mi va fi greu (Video)

Citeste mai multe despre Paleologu: Traian Basescu este un luptator neinfricat, dar trebuie sa invete din greseli pe site-ul RFI Romania.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
silvia_h
rank 5
Ei, Paleologule, vezi tu cum oamenii care muncesc mai si gresesc?