Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Paleologu: Basescu e Maradona, are baraka

Duminica, 01 Mai 2011, ora 20:48
1871 citiri
Paleologu: Basescu e Maradona, are baraka
Foto:Adevarul

Fostul ministru al Culturii, Theodor Paleologu, l-a comparat pe presedintele Traian Basescu cu fostul mare fotbalist argentinian Diegor Armando Maradona, cel considerat de multi drept cel mai bun jucator din istorie.

Deputatul PD-L a povestit ca fiul sau Mihai a desenat, pe vremea cand era in Danemarca, doua echipe de fotbal care jucau foarte prost si dadeau goluri cu mana, comparandu-le cu politica romaneasca, moment in care el a spus ca "da, dar noi il avem pe Maradona. Traian Basescu e Maradona", a povestit Paleologu la emisiunea "Romania politica" de la Realitatea TV.

Anterior, el spusese despre Basescu faptul ca a ridicat si renascut partidul, iar multi dintre membrii PD-L sunt "loialisti" pentru ca acesta a demonstrat ca are "baraka", un cuvant arab care desemneaza norocul si binecunvatarea.

"Are Baraka, cum spun arabii, are noroc, are mana. De asta membrii de partid cred ca va veni cu ceva", a spus el, referindu-se la cursa din PD-L si la o eventuala schimbare de premier.

In momentul in care fostul ministru al Muncii, Theodor Athanasiu, a declarat ca "Basescu e un corijent in politica romaneasca", Paleologu a spus ca "ceilalti sunt repetenti".

El a aparat si caracterizarea de "pleasca" pe care i-a facut-o lui Basescu. "Mi-am permis o licenta. Nu am tradat cu nimic gandul lui Machiavelli - politica e jumatate noroc, jumatate virtute".

El a vorbit si despre caracterizarea facuta lui Vasile Blaga de catre Basescu, cel care l-a facut "caporal" pe acesta.

"Am mai spus-o, daca Blaga e caporal, eu sunt copil de trupa. Sper cu asta sa trezesc instinctul matern al doamnelor din PD-L, poate devin general de brigada", a mai spus Paleologu.

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#Paleologu Basescu Maradona, #Paleologu Basescu baraka , #stiri Theodor Paleologu