Paleologu, audiat la DNA despre finantarea unei campanii PDL: E la mintea cocosului ca ceva nu e in regula

Vineri, 17 Februarie 2017, ora 11:37 4908 citiri
Foto: Facebook/Theodor Paleologu

Theodor Paleologu a fost audiat, vineri, ca martor la DNA cu privire la finantarea campaniei electorale din 2012 cand a candidat pentru postul de primar al Sectorului 1 din partea PDL.

Paleologu a sustinut ca a fost audiat ca martor, in niciun caz ca suspect. "Cum sa fiu suspect? Am eu mutra de suspect?", a spus el.

"Nu am avut niciun fel de tangenta cu finantarea campaniei. Nici nu stiu bine cine a fost mandatarul financiar. Doar am fost intrebat ce stiu. Nu stiu cine a finantat campania", a spus acesta.

Citeste si Paleologu: Tatal meu a fost anchetat de Securitate. Comparatia cu DNA e o nerusinare

Theodor Paleologu a transmis ca, in afara de campania sa de anul trecut cand a candidat independent si a semnat personal actele, nu s-a implicat niciodata in finantarile partidului.

"Este responsabilitatea mandatarului financiar si a organizatiei. Ce masuri de precautie sa iau? Masura cea mai sigura de precautie este candidatura independenta. Atunci pot sa dau socoteala pentru fiecare leu pe care l-am cheltuit.

Tineti minte cum erau campaniile de dinainte de 2016, cu mesh-uri pe cate un bloc intreg sau afise imense pe care nu le-am vazut nicaieri in lume, nici macar in America nu am vazut asemenea orgie de propaganda electorala. Deci e la mintea cocosului ca ceva nu e in regula.

Este vorba despre dosarul doamnei Udrea, dar concret nu stiu cine ce a finantat. In mod normal e organizatia Sectorului 1. PDL in Bucuresti era organizat in filiale de sector plus organizatia Capitalei. (...) Cred ca se investigheaza cultura finantarilor ciudate ale tuturor partidelor", a adaugat el.

Fostul deputat se bucura ca DNA ancheteaza cat mai multe dosare si asteapta sa fie chemat martor si in alte dosare.

"Ma bucur sa se ancheteze mai multe dosare. Am fost putin deceptionat ca nu am putut spune mai multe. Sunt alte dosare in care abia astept sa fiu martor. Cred ca aceste dosare sunt in atentia lor", a adaugat Theodor Paleologu.

Avocat: Una din firmele in care e asociata Udrea a depus o garantie ce acopera cautiunea de 5 milioane de lei

Masura fara precedent pentru Elena Udrea: control judiciar pe cautiune - trebuie sa plateasca 5 milioane de lei

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News