Paleologu: Ar fi absurd sa fiu exclus din PDL. Nu suntem iobagi pe mosia cuiva

Marti, 28 Mai 2013, ora 13:43 1571 citiri

Deputatul PDL Theodor Paleologu spune ca i s-ar parea "absurd" sa fie dat afara din PDL. El afirma ca membrii partidului nu sunt iobagi pe mosia unui vataf. Paleologu recunoaste ca Vasile Blaga i-a fost "simpatic" la inceput, dar acum nu face decat sa se incrunte, "cu ochii iesiti din cap".

Deputatul se intreaba ironic daca nu cumva Vasile Blaga il va pune sa semneze o condica de prezenta la partid: "Eu nu tin mortis sa fiu dat afara din partid, adica nu tin neaparat sa pozez in victima in vreun fel, eu nu am planuri politice pentru anul viitor, asa cum au alti colegi sau eventual prieteni".

"N-am inteles bine cum e cu 'sa vina la munca'. Sa semnam o condica? N-am inteles bine", a comentat Paleologu, la RFI Romania.

Despre "formulele bolsevice" pentru "propasirea partidului"

Acesta respinge "formulele bolsevice" folosite de unii lideri ai PDL: "Astea-s formule bolsevice, cu pusul umarului, sa punem umarul la propasirea partidului!".

"In primul rand, cei care au puterea in partid trebuie sa stie sa-i puna la treaba pe cei din partid, e o calitate de leadership, sa stii sa-i faci pe ceilalti sa lucreze pentru un scop comun. Dar daca-i injuri si-i ameninti in permanenta, fie direct, fie prin interpusi, nu poti obtine rezultatul asta, ca doar nu suntem iobagi pe mosia cuiva, pe mosia unui vataf, care-si permite absolut orice fata de noi, insulte si asa mai departe!", a mai spus deputatul.

Blaga, despre nemultumitii din PDL: Sunt majori, isi pot cauta un alt drum

Democrat-liberalul deplange faptul ca presedintele formatiunii, Vasile Blaga, e mai mult "incruntat" in ultima vreme: "Mie imi era foarte simpatic Vasile Blaga mai demult, la primele intalniri, in afara de faptul ca avea exprimarile lui fata de intelectuali si cultura, pe care nu le gustam, dar aveam o simpatie pentru un om cald, simpatic".

"In ultima vreme, nu l-am mai vazut decat incruntat, cu ochii iesiti din cap, amenintand si punandu-i pe altii sa injure atunci cand nu o face direct", a subliniat Paleologu, care spune ca i s-ar parea "absurd" sa fie exclus din PDL.

"In ceea ce ma priveste pe mine, mi s-ar parea absurd, pur si simplu absurd sa fiu dat afara, pentru ca mi-am permis sa spun o evidenta, ca nu este deloc inteligent politic sa ai un discurs facut aproape exclusiv din injuraturi si amenintari!", a mai afirmat deputatul PDL.

Citeste mai multe despre Paleologu la RFI: Ar fi absurd sa fiu exclus din PDL; sa punem umarul la propasirea partidului? Astea-s formule bolsevice!, pe RFI Romania.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
Poza TZUTZU
TZUTZU
rank 5
Rog pe colegii de forum sa fie retinuti.Nu promovati resentimentele.
Poza ORD
ORD
rank 5