Paleologu a pornit pe bicicleta in cursa pentru Primarie

Marti, 01 Mai 2012, ora 14:39
1465 citiri
Paleologu a pornit pe bicicleta in cursa pentru Primarie
Foto: rtv.net

Candidatul PDL pentru Primaria Sectorului 1 al Capitalei, Theodor Paleologu, s-a lansat luni in cursa electorala.

Adept al mersului pe bicicleta, Paleologu s-a dus pe doua roti spre sediul Primariei din Soseaua Bucuresti-Ploiesti pentru a-si depune candidatura - pledand astfel "pentru un oras mai prietenos".

El i-a transmis "multa simpatie" contracandidatului sau de la USL, Andrei Chiliman: "Suntem vecini. Are o casa foarte frumoasa pe Strada Armeneasca. Ca fost ministru al Culturii, regret ca nu i-am dat un premiu pentru ca a restaurat casa. Il cunosc de foarte multa vreme. De 20 de ani. Avem multi prieteni comuni. Am sentimente bune la adresa lui. Mi-as dori sa fie senator al sectorul 1 din toamna. Daca tine de mine, il voi ajuta".

Despre propria persoana a declarat ca ca "sunt prea fraier ca sa iau spaga, sunt foarte zgarcit cu banu public, sunt incapatanat ca imi duc proiectele pana la capat".

Referindu-se la problemele pe care Sectorul 1 le are, el a spus ca ar fi nevoie de mai multi politisti pe strazi: "Nu e o problema doar in sectorul 1. Dar politistii ar trebui ca in proportie de 50% sa fie pe strada".

Paleologu s-a referit si la problemele legate de trafic, atragand atentia asupra numarului mic de locuri de parcare. "Sanctiunile in Sectorul 1 sunt foarte drastice pentru masinile parcate gresit. Nu e corect sa se procedeze astfel cand e un deficit de parcari" a spus candidatul PDL.

Paleologu a tinut sa se lanseze in cursa pentru Primaria Sector 1 intr-un mod original. Asa ca la ora 11.00 s-a intalnit cu mai multi sustinatori in zona Pietei Eroilor, mai exact pe Bulevardul Aviatorilor colt cu Strada Paris, langa casa Oromolu, de unde au pornit pe bicicleta spre Primaria Sectorului 1 pentru a-si depune candidatura.

Locul de intalnire cu sustinatorii a fost ales cu atentie, a spus Paleologu, pentru ca imobilul a ars in timpul in care el a fost ministru la Cultura: "E un monument istoric. Un simbol al luptei pentru patrimoniu, impotriva rechinilor imobiliari. Casa este situata la 40 de metri de Guvern. Se incalca legea la 40 de metri de Guvern".

A ales sa parcurga pe bicicleta Bulevardul Kiseleff, a trecut pe la Charles de Gaulle, pe la Arcul de Triumf tocmai pentru ca este cea mai frumoasa zona a capitalei, zona Aviatorilor-Kiseleff, "zona amenintata de un proiect foarte neinspirat" - facand referire la proiectul Primariei de constructie a pasajelor subterane.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#lansare candidatura Theodor Paleologu, #Paleologu bicicleta lansare candidatura, #Paleologu candidat primarie sector 1 , #PDL