Deputat liberal: Nu am votat Codul Fiscal. E un pas inapoi

Luni, 03 August 2015, ora 12:27 7539 citiri
Foto: Facebook/Theodor Paleologu

Deputatul liberal Theodor Paleologu a spus, luni, ca nu a votat Codul Fiscal, pentru ca are "o preocupare legata de patrimoniu", iar aceasta lege reprezinta "un pas inapoi".

"Eu nu am votat Codul Fiscal, din considerente absolut care tin de preocuparile mele si anume ca in acest Cod Fiscal a fost eliminata obligativitatea scutirii de impozite pentru proprietarii de monumente istorice.

Eu am o preocupare legata de patrimoniu si de monumentele istorice si cum mi se pare ca acest Cod Fiscal e un pas inapoi, nu l-am votat. Asta-i motivul pentru care nu l-am votat", a explicat parlamentarul la RFI Romania.

Ludovic Orban nu este de acord cu Iohannis: PNL trebuie sa sustina in continuare Codul Fiscal

"In rest, las pe fiscalisti sa discute, ca sunt mai priceputi. Cred ca ar fi foarte important ca pe Codul Fiscal sa ascultam ce spune lumea intr-adevar implicata in activitatea economica si sa lasam deoparte preocuparile de partid politice", spune deputatul.

Codul Fiscal a fost trimis de presedintele Klaus Iohannis inapoi in Parlament, care-l va reexamina intr-o sesiune extraordinara, in perioada 24-26 august.

Citeste mai departe despre Paleologu: Eu nu am votat Codul Fiscal, e un pas inapoi pe RFI Romania.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii