Capul lui Paleologu

Vineri, 17 Aprilie 2009, ora 07:04 3269 citiri

A te trezi vorbind inainte de alegeri, cand sinceritatea este ultimul lucru la care trebuie sa recurga un politician sanatos la minte, este o greseala pe care, daca o mai face, Theodor Paleologu s-ar putea alege cu capul spart.

Dupa ce i-au trecut cu vederea faza cu "Traian Basescu este o pleasca pe capul nostru", care a transformat partidul intr-o gasca de paralizati, cativa talibani din PD-L, impinsi de vocea parlamentarului nationale, s-au sucarit pe faptul ca ministrul si-a exprimat nemultumirea fata de bugetul prea mare alocat repararii si renovarii a 806 biserici.

Si avem informatii ca teritoriul cere reducerea la tacere a fluviului de impresii, asta deoarece ministrul Culturii, Cultelor si Patrimoniului National le cam incurca ploile. Si vrea sa puna problema cenzurarii lui Paleologu la proxima sedinta a conducerii partidului.

Numai ca auzind ce problema au parlamentarii autori a sute de amendamente datatoare de galbeni, se pare ca primul ministru le-a cam retezat-o, comunicandu-le ca n-are timp de prostii.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News