Yoko Ono explica de ce s-a destramat trupa Beatles

Vineri, 28 Decembrie 2012, ora 16:465338 citiri
Yoko Ono explica de ce s-a destramat trupa Beatles

Intr-un interviu acordat publicatiei Rolling Stone, Yoko Ono, vaduva fostului membru Beatles John Lennon, a explicat motivul "divortului" celei mai cunoscute trupe britanice din istorie.

In timp ce Ono a subliniat ca Lennon "se simtea foarte bine in legatura" cu despartirea membrilor formatiei, ea a admis totusi ca s-au format unele tensiuni in interiorul trupei, transmite Huffington Post.

Interviul a fost realizat in anul 1987, de Joe Smith, o persoana importanta in industria muzicala, insa a fost dezvaluit recent, alaturi de alte inregistrari ale unor interviuri cu unele dintre cele mai mari nume din muzica.

"Beatles deveneau foarte independenti", a spus Yoko Ono in interviul respectiv.

"Fiecare dintre ei devenea independent. De fapt, John nu a fost primul care a vrut sa paraseasca Beatles. L-am vazut pe Ringo intr-o seara cu Maureen si a venit la John si la mine si a spus ca vrea sa plece. George a fost urmatorul si apoi John. Paul a fost singurul care a incercat sa tina Beatles laolalta. Dar ceilalti trei au crezut ca Paul ar urma sa tina Beatles unita ca trupa a sa. Urmau sa fie precum formatia lui Paul, ceea ce nu le-a placut", a povestit vaduva lui John Lennon.

Totodata, Ono a spus ca despartirea trupei a provocat unele tensiuni in relatia ei cu Lennon.

Spusele fostei sotii a lui John Lennon se potrivesc cu recentele comentarii ale lui Paul McCartney, din luna octombrie, cand acesta a afirmat ca Ono "nu a destramat trupa", deoarece aceasta era "deja destramata".