Yoko Ono, dezvaluiri despre John Lennon: Isi dorea sa faca sex cu barbati

Joi, 15 Octombrie 2015, ora 17:595862 citiri
Yoko Ono, dezvaluiri despre John Lennon: Isi dorea sa faca sex cu barbati
Foto: Instagram/Yoko Ono

Vaduva lui John Lennon, Yoko Ono, a lasat multa lume perplexa cu o declaratie recenta, ea vorbind despre sexualitatea solistului Beatles.

Potrivit acesteia, Lennon isi dorea sa experimenteze sexul cu barbati, iar ea nu avea nimic impotriva. Mai mult, sustine artista in varsta de 82 de ani, si ea isi dorea la randul sau sa experimenteze bisexualitatea.

Yoko Ono a declarat recent ca ea si raposatul sau sot au discutat deschis despre bisexualitate, ajungand la concluzia ca toti oamenii sunt sau ar trebui sa fie bisexuali, informeaza ContactMusic.

"John si cu mine am vorbit mult despre asta, stabilind ca, de fapt, toti suntem bisexuali in realitate. Gandeam ca noi nu suntem (bisexuali - n. red.) din cauza societatii. Asa ca ne ascundeam cealalta parte a noastra, mai putin acceptabila", a declarat Yoko Ono pentru The Daily Beast.

Aceasta a tinut insa sa adauge ca in cazul ei, atractia pentru o femeie nu e foarte puternica.

Vaduva lui John Lennon, dezamagita. Nu-l mai iubesc oamenii pe solistul Beatles?

Yoko s-a referit si la zvonurile conform carora John Lennon ar fi avut o relatie sexuala cu managerul Brian Epstein, in timpul unei vacante in Spania, in 1963. Referitor la acest episod, vaduva muzicianului a spus: "Cred ca isi dorea (sa faca sex cu barbati - n. red.), dar cred ca era inhibat".

"De fapt, nu inhibat", a revenit ea asupra afirmatiilor, spunand ca John Lennon isi dorea nu doar sa incerce un tip de relatie cu un barbat (daca era atractiv, cu atat mai bine, a spus ea), ci ca persoana in cauza sa fie avansata si din punct de vedere mental. "Si nu prea gasesti astfel de oameni", a conchis Yoko Ono.

Zvonurile privind o relatie intre Lennon si Epstein, care era gay, au inspirat chiar si un film, "The Hours and Times", aparut in 1991.