Yoko Ono cere controlul armelor - poza cu ochelarii lui Lennon plini de sange, publicata

Colaborator:Nena Mircea
Vineri, 22 Martie 2013, ora 13:342366 citiri
Yoko Ono cere controlul armelor - poza cu ochelarii lui Lennon plini de sange, publicata

O emotionanta fotografie cu ochelarii plini de sange pe care John Lennon i-a purtat in ziua in care a fost impuscat a fost postata pe Twitter de Yoko Ono, vaduva artistului, pentru a face apel la reglementari stricte in ceea ce priveste detinerea armelor in SUA.

"Moartea unei fiinte iubite este o incercare teribila. La 33 de ani dupa, ne lipseste inca, fiului meu, Sean, si mie", a scris Yoko Ono pe Twitter, mesajul atragand atentia pana in prezent la 3,7 milioane de persoane, potrivit 7sur7.be.

Ziua in care a fost postata fotografia, 20 martie, a marcat 44 de ani de la aniversarea casatoriei celebrului cuplu.

Poza respectiva, care are in plin plan ochelarii, pe fundalul unei imagini a New York-ului, este insotita de urmatorul mesaj: "Mai mult de 1.057.000 de persoane au fost omorate cu arme de foc in SUA, dupa ce John Lennon a fost ucis de gloante pe 8 decembrie 1980, la New York".

Fotografia a fost extrasa din albumul foto al lui Yoko Ono, publicat in 1981 si intitulat "Season of Glass".

O dezbatere de mare amploare, in ceea ce priveste detinerea de arme, este in curs in SUA, dupa atacul armat de la sfarsitul anului 2012, de la scoala primara "Sandy Hook", din Newtown, Connecticut in urma caruia au murit 20 de copii.