Un mare artist recunoaste: Am fost beat 20 de ani

Marti, 14 Aprilie 2015, ora 17:485827 citiri
Un mare artist recunoaste: Am fost beat 20 de ani
Foto: ContactMusic

Ringo Starr a declarat recent ca mare parte dintr-o perioada de 20 de ani nici nu si-o aminteste, din simplul motiv ca a fost beat in majoritatea timpului. S-a intamplat dupa ce trupa Beatles s-a destramat.

De fapt, tocmai acest eveniment l-a facut sa recurga la alcool, a spus artistul in varsta de 74 de ani, conform ContactMusic.

"Am fost suparat... timp de 20 de ani", a declarat el.

Nu e prima oara cand tobosarul vorbeste deschis despre alcoolism. In 1988, acesta s-a internat la dezintoxicare impreuna cu sotia sa, Barbara Bach. A declarat atunci ca destramarea trupei l-a facut sa se simta "complet pierdut".

"Eram din ce in ce mai rau, pierderile de memorie erau tot mai rele; nu stiam unde am fost, ce am facut", explica artistul ce-a facut alcoolul cu creierul sau.

"Stiam ca aveam aceasta problema de mai multi ani. Insa (alcoolul - n. red.) se joaca cu creierul tau. Foarte viclean si derutant este alcoolul!", a mai spus Ringo Starr.

Ringo Starr: Niciun gand nostalgic pentru Beatles

Artistul urmeaza sa fie inclus in Rock and Roll Hall of Fame. La sfarsitul lunii martie, acesta a lansat cel de-al 18-lea album, "Postcards from Paradise".

A.S.