Paul McCartney si sotia sa, la un pas de moarte

Luni, 12 Noiembrie 2012, ora 19:513990 citiri
Paul McCartney si sotia sa, la un pas de moarte

Paul McCartney si sotia sa au fost la un pas de moarte, dupa ce elicopterul in care se aflau a fost pe punctul de a se prabusi. Incidentul s-a petrecut pe fondul vremii nefavorabile, dar si al starii de sanatate a pilotului.

Potrivit Daily Mail, pilotului i s-a facut rau si a evitat in ultima clipa prabusirea elicopterului.

Fostul cantaret al formatiei The Beatles, in varsta de 70 de ani, se afla la bordul unui Sikorsky S-76C impreuna cu sotia sa, in varsta de 52 de ani, Nancy Shevell, si zbura deasupra comitatului East Sussex. Cei doi se intorceau din West End, de la lansarea unei carti de retete ce poarta semnatura fiicei mai mari a lui Paul McCartney.

La un moment dat, aparatul a inceput sa piarda din altitudine, ajungand sa se loveasca de ramurile copacilor, iar catastrofa a fost evitata in ultimul moment. In cele din urma, aparatul a aterizat in siguranta pe aeroportul din Lydd, Kent, la aproape 25 de kilometri de Rye, acolo unde au resedinta sotii McCartney.

Desi incidentul s-a petrecut in primavara acestui an, a fost facut public abia acum, autoritatile trebuind sa stabileasca conditiile in care s-a produs acesta, deoarece se pare ca pilotul conducea elicopterul cu o viteza mai mare decat limita recomandata pentru un aparat de acest tip.

I.S.