Paul McCartney se insoara duminica

Duminica, 09 Octombrie 2011, ora 10:272456 citiri
Paul McCartney se insoara duminica
Foto: Reuters

Paul McCartney se casatorese duminica, la Londra, pentru a treia oara, de data aceasta aleasa sa fiind Nancy Shevell, mostenitoarea unui bogat om de afaceri new-yorkez, potrivit presei tabloide britanice de sambata.

Anunturile privind ceremonia civila a casatoriei fostului membru al formatiei Beatles, acum in varsta de 69 de ani, cu bogata americana de 51 de ani fusesera publicate la 16 septembrie la primaria din Marylebone, in centrul Londrei.

In 1969, tot acolo a avut loc ceremonia casatoriei lui Paul McCartney cu prima sotie, fotografa americana Linda Eastman, decedata acum 13 ani, in urma unui cancer. McCartney a mai fost insurat din 2002 pana in 2008 cu fostul model britanic Heather Mills, de care a divortat. Dupa negocieri dificile, Heather Mills a obtinut la divort 24,3 milioane de lire din partea fostului sot.

Sir Paul si Nancy Shevell, care este si ea divortata, au inceput sa se intalneasca dupa despartirea lui McCartney de Heather Mills.

Potrivit tabloidelor The Sun si The Daily Mirror, ceremonia de duminica va avea loc in prezenta a 30 de invitati si va fi urmata de o receptie la domiciliul fostului Beatles.

Deocamdata nu a putut fi obtinuta o confirmare din partea primariei din Marylebone, iar un purtator de cuvant al lui Paul McCartney a refuzat orice comentariu privind data casatoriei.