Cu fata la alegatori: Ion M. Ioniță, despre un posibil USL 2.0 după alegerile din 9 iunie: „Depinde de scorul pe care îl va înregistra această alianța”

Paul McCartney s-a casatorit a treia oara (Galerie foto)

Luni, 10 Octombrie 2011, ora 09:45
2725 citiri
Paul McCartney s-a casatorit a treia oara (Galerie foto)
Foto: Daily Mail

Fostul component al trupei Beatles, Sir Paul McCartney, s-a casatorit, duminica, cu Nancy Shevell, mostenitoarea unui antreprenor american bogat.

Cei doi au vrut sa-si oficieze relatia, care dureaza de patru ani, intr-un cadru restrans, numai cu persoanele apropiate, inainte de receptia de la resedinta fostului Beatles, potrivit Daily Mail.

Ajuns la varsta de 69 de ani, McCartney a decis sa mai acorde o sansa dragostei si s-a casatorit pentru a treia oara.

Cununia civila de duminica a avut loc la aceeasi primarie din Londra, unde artistul s-a casatorit, in anul 1969, cu prima lui mare iubire, Linda.

Cuplul proaspat casatorit a fost intampitat pe treptele cladirii de catre prieteni si familie, care i-au acoperit cu petale de trandafir.

Abia insurat cu Shevell, fostul Beatles nu a rezistat tentatiei de a o elogia pe Linda, prima sa nevasta, pe care a prezentat-o, in fata celor 30 de invitati la cununia civila, ca mama si sotie devotata.

Shevell nu a aparut deloc deranjata de gest. Ba din contra, a zambit cu intelegere.

Cei doi miri au fost relaxati si au zambit tot timpul, Paul avand-o langa el pe fiica sa, Beatrice. Printre invitatii s-a aflat si celalalt Beatle in viata, Ringo Starr.

Dupa ce au zambit si i-au salutat pe cei prezenti, cei doi s-au indreptat spre masina. Fostul membru Beatles a fost un gentleman desavarsit, deschizandu-i usa proaspetei sale mirese.

Dupa ceremonie, Paul si sotia sa au inchinat un pahar de sampanie alaturi de prieteni apropiati si rude, la resedinta lor din nordul Londrei.

Aceasta a fost cea de-a treia casatorie a lui Paul McCartney, care a venit la trei ani dupa divort de fostul manechin Heather Mills.

Prima casatorie a cantaretului s-a incheiat tragic, in 1998, cu moartea de cancer a Lindei.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#Paul McCartney casatorit Nancy Shevell, #Paul McCartney Beatles nunta , #Sir Paul McCartney