Paul McCartney s-a casatorit a treia oara (Galerie foto)

Luni, 10 Octombrie 2011, ora 09:452390 citiri
Paul McCartney s-a casatorit a treia oara (Galerie foto)
Foto: Daily Mail

Fostul component al trupei Beatles, Sir Paul McCartney, s-a casatorit, duminica, cu Nancy Shevell, mostenitoarea unui antreprenor american bogat.

Cei doi au vrut sa-si oficieze relatia, care dureaza de patru ani, intr-un cadru restrans, numai cu persoanele apropiate, inainte de receptia de la resedinta fostului Beatles, potrivit Daily Mail.

Ajuns la varsta de 69 de ani, McCartney a decis sa mai acorde o sansa dragostei si s-a casatorit pentru a treia oara.

Cununia civila de duminica a avut loc la aceeasi primarie din Londra, unde artistul s-a casatorit, in anul 1969, cu prima lui mare iubire, Linda.

Cuplul proaspat casatorit a fost intampitat pe treptele cladirii de catre prieteni si familie, care i-au acoperit cu petale de trandafir.

Abia insurat cu Shevell, fostul Beatles nu a rezistat tentatiei de a o elogia pe Linda, prima sa nevasta, pe care a prezentat-o, in fata celor 30 de invitati la cununia civila, ca mama si sotie devotata.

Shevell nu a aparut deloc deranjata de gest. Ba din contra, a zambit cu intelegere.

Cei doi miri au fost relaxati si au zambit tot timpul, Paul avand-o langa el pe fiica sa, Beatrice. Printre invitatii s-a aflat si celalalt Beatle in viata, Ringo Starr.

Dupa ce au zambit si i-au salutat pe cei prezenti, cei doi s-au indreptat spre masina. Fostul membru Beatles a fost un gentleman desavarsit, deschizandu-i usa proaspetei sale mirese.

Dupa ceremonie, Paul si sotia sa au inchinat un pahar de sampanie alaturi de prieteni apropiati si rude, la resedinta lor din nordul Londrei.

Aceasta a fost cea de-a treia casatorie a lui Paul McCartney, care a venit la trei ani dupa divort de fostul manechin Heather Mills.

Prima casatorie a cantaretului s-a incheiat tragic, in 1998, cu moartea de cancer a Lindei.